Δελτία Τύπου

5η Διεθνής Έκθεση AutoGAS & Natural GAS

Η έκθεση απευθύνεται τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές & επιχειρήσεις διαχείρισης στόλων οχημάτων, όσο και στους επαγγελματίες.

Με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη στροφής των καταναλωτών και των επαγγελματιών αυτοκινητιστών σε οικονομικότερα καύσιμα κίνησης, η AutoGAS & Natural GAS Expo για ακόμα μία χρονιά θα παρουσιάσει όλες τις λύσεις της αγοράς στους επισκέπτες της, για την μετατροπή των οχημάτων και την παράλληλη χρήση εναλλακτικών, οικονομικότερων καυσίμων κίνησης.

Η 5η Διεθνής Έκθεση AutoGAS & Natural GAS (www.autogasexpo.gr) θα πραγματοποιηθεί στις 17 – 19 Απριλίου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, προσφέροντας σύγχρονες εκθεσιακές υποδομές, άνετους χώρους στάθμευσης και βεβαίως τις προτάσεις των μεγαλύτερων εταιριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για την μείωση του κόστους κατανάλωσης καυσίμου μέσω υγραεριοκίνησης, αεριοκίνησης και υβριδικών τεχνολογιών.

Η έκθεση απευθύνεται τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές & επιχειρήσεις διαχείρισης στόλων οχημάτων, όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου αερίων καυσίμων, τεχνικούς, εμπόρους και μηχανικούς αυτοκινήτων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ η προσθήκη νέων εκθεσιακών ενοτήτων, οι πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και τα test drive αυτοκινήτων με υγραέριο & φυσικό αέριο, θα μονοπωλήσουν για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον.

Διοργάνωση:

AIR Media Exhibitions - www.autogasexpo.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x