Αγγλία

Μυστική συνάντηση Σερ Άλεξ- Γκουαρντιόλα;

Στη Νέα Υόρκη σκοπεύει να ταξιδέψει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ύστερα από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σάντερλαντ την προσεχή Κυριακή. Επισήμως γίνεται λόγος για ταξίδι προκειμένου να δει μέλη της οικογένειάς του, σύμφωνα όμως με πηγές από την Αγγλία, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να δει τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στη Νέα Υόρκη σκοπεύει να ταξιδέψει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ύστερα από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σάντερλαντ την προσεχή Κυριακή.

Επισήμως γίνεται λόγος για ταξίδι προκειμένου να δει μέλη της οικογένειάς του, σύμφωνα όμως με πηγές από την Αγγλία, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να δει τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα διαμένει τον τελευταίο καιρό στην αμερικανική μητρόπολη, όπου είχε άλλη μια συνάντηση με τον Σερ Άλεξ τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Όπως αναφέρεται, οι δύο άντρες έχουν ξεκινήσει επαφές, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ο 41χρονος Ισπανός να διαδεχτεί τον επί 26 χρόνια προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την άνοιξη του 2013.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Κυριακίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x