Κύπελλο Ελλάδας

Η Ξάνθη τον πρώτο λόγο...

Κάτι το ότι ο αντίπαλος προέρχεται από τη Football League. Κάτι το τσουχτερό κρύο στις Σέρρες. Κάτι ότι έχει τη ρεβάνς στην έδρα της, συντέλεσαν στην κακή εμφάνιση της Ξάνθης απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, αν και δεν είχαν καθόλου καλοί απόδοση, οι Ακρίτες πήραν την ισοπαλία εκτός έδρας που τους δίνει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Κάτι το ότι ο αντίπαλος προέρχεται από τη Football League.

Κάτι το τσουχτερό κρύο στις Σέρρες.

Κάτι ότι έχει τη ρεβάνς στην έδρα της, συντέλεσαν στην κακή εμφάνιση της Ξάνθης απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, αν και δεν είχαν καθόλου καλοί απόδοση, οι Ακρίτες πήραν την ισοπαλία εκτός έδρας που τους δίνει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, ωστόσο, οι προσπάθειές τους δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και κατάφεραν στο 48’ να ανοίξουν το σκορ με τον Αλεξάντροβιτς. Η Ξάνθη αντέδρασε, πίεσε και με τον Μαρκόφσκι στο 70’ έκαναν το 1-1 που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς, Ναλμπάντης, Κρυστάλλης (81' Γκόγκας), Κωνσταντινίδης (51' Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης (59' Χαριπίδης).

Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζούμμπα, Βασιλακάκης, Φλίσκας (56' Ντάνι), Νάκας, Πλατέλλας (83' Ράνος), Τριάδης (57' Μαρίν), Μαρκόφσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x