Stoiximan Super League

«Κραυγή» αγωνίας από τους παίκτες της ΑΕΚ

Συζήτηση με τους οπαδούς της ΑΕΚ, που προχώρησαν σε ειρηνική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ στα Σπάτα είχαν πριν λίγη ώρα κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Συζήτηση με τους οπαδούς της ΑΕΚ, που προχώρησαν σε ειρηνική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ στα Σπάτα είχαν πριν λίγη ώρα κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι παίκτες, μίλησαν με τον κόσμο για τα προβλήματα που τους απασχολούν, τονίζοντας την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν.

«Στην κυριολεξία οι περισσότεροι δεν έχουν να φάνε», ήταν η χαρακτηριστικότερη ατάκα που ακούστηκε και φανερώνει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Οι παίκτες, που κατά καιρούς έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τα οικονομικά προβλήματα, θέλησαν να εκφράσουν τη θέση τους στους οπαδούς, σαν ένα είδους απάντηση σε όσα τους καταλόγισε πρόσφατα ο προπονητής τους Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός, υποστήριξε ότι έχουν έλλειμμα συγκέντρωσης πριν από τα παιχνίδια και τους κατηγόρησε ότι τρώνε πολύ στο ξενοδοχείο.

«Με τα 500 ευρώ που παρεμπιπτόντως δεν εισπράττουμε, είναι αδύνατο να τραφούμε σωστά και καταφεύγουμε σε έτοιμες-πρόχειρες λύσεις που σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζουν με τις συμβουλές του διατροφολόγου», ήταν τα λόγια των ποδοσφαιριστών στους οπαδούς.

Για το θέμα, είναι πλέον ενήμερο όλο το τεχνικό τιμ, αφού προκύπτει πρόβλημα αδυναμίας τους να αντεπεξέλθουν στο ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο της Σούπερ Λίγκας. «Τα χρήματα που οι περισσότεροι έχουν από δανεικά, χρησιμοποιούνται για να πληρώσουμε τα διόδια στην Αττική οδό, ώστε να μη χάσουμε τη προπόνηση», αποκρίθηκε η αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, που έκανε λόγους και για κάκιστες συνθήκες προπόνησης στα Σπάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x