Stoiximan Super League

Αντιπαράθεση Μαρινάκη-ΠΑΟ στην Λίγκα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, Χρήστο Παναγόπουλο για τις ανακοινώσεις. Διαβάστε τους διαλόγους τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά από αρκετό καιρό έδωσε το «παρών» στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Στην μία ώρα περίπου που έμεινε στα γραφεία, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, Χρήστο Παναγόπουλο για το θέμα των ανακοινώσεων των «πράσινων» κατά της διαιτησίας πριν και μετά τα παιχνίδια που δυσφημίζουν, όπως είπε το ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, ζήτησε ουσιαστικά τον λόγο από τον αντιπρόεδρο των «πράσινων» για την τακτική που τηρείται στο θέμα της διαιτησίας και τις ανακοινώσεις που βγαίνουν από το «τριφύλλι» και κάνουν λόγο για «παράγκες» και στημένα παιχνίδια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για τον Γιάννη Αλαφούζο είπε: «Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο διαρκώς ένας άνθρωπος που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ και δεν πρόκειται να βάλει ούτε ένα ευρώ… Είδαμε όλοι ένα καλό ντέρμπι και αντί να βγει ο πρόεδρος του ΠΑΟ να πει μπράβο στους ποδοσφαιριστές του και στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές βγήκε πάλι και έλεγε για τους διαιτητές και δηλητηρίασε για μια ακόμα φορά ή μάλλον προσπάθησε να δηλητηριάσει το ποδόσφαιρο»

Για τον Χρήστο Παναγόπουλο: «Έρχεται στις συνελεύσεις ο καταδικασμένος από το Εφετείο κ. Παναγόπουλος και μας λέει ότι άνθρωποι οι οποίοι ακόμα δεν έχουν απολογηθεί, μιλάω για τους διαιτητές πρέπει να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο! Χωρίς καμιά καταδίκη. Αλλά ο ίδιος που είναι καταδικασμένος ήδη και ζητάει τώρα αναίρεση από τον Άρειο Πάγο, μπορεί να διοικεί και να έχει λόγο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;»

O Xρήστος Παναγόπουλος από την δική του πλευρά, είπε: "Υπόδικος είσαι εσύ, ας μην ανοίξουμε τώρα το θέμα" και στην πορεία συνέχισε λέγοντας: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάτι με τη Λίγκα γενικά, ούτε με το θεσμό, απλώς τον ενδιαφέρει η διαφάνεια και ο πόλεμος κατά της διαφθοράς. Δεν θέλει να μένει τίποτα κρυφό και αυτό βοηθάει τη Λίγκα και δεν πρέπει να την προβληματίζει. Τα προβλήματα με τους ορισμούς διαιτητών που δημιουργούν σκιές σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος, προτείνοντας οι ορισμοί να γίνονται πλέον από τη Λίγκα κάτι που παλιότερα είχε ζητήσει και ο Ολυμπιακός"

Όσο για τα περί...θηγατρικών, ο Παναγόπουλος, είπε: «Εμείς, δηλαδή ο κ. Αλαφούζος, εννοούσαμε πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα θεσμικό πλαίσιο ή μάλλον το υφιστάμενο δεν βάζει όριο, οδηγεί τους φιλάθλους να αμφιβάλουν και η αξιοπιστία πηγαίνει από εδώ και από εκεί»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x