Δελτία Τύπου

Tο www.ricardo.gr παρουσιάζει το Ricardo Charity

Το ricardo charity αποτελεί ένα διαδικτυακό κανάλι προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που σε συνεργασία με εταιρίες και φορείς αξιοποιεί την ιστοσελίδα του www.ricardo.gr για καλό σκοπό.

Το ricardo charity (www.ricardocharity.gr) αποτελεί ένα διαδικτυακό κανάλι προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που σε συνεργασία με εταιρίες και φορείς αξιοποιεί την ιστοσελίδα του www.ricardo.gr για καλό σκοπό.

Η καινοτομία του ricardo charity έγκειται στο ότι επιτρέπει σε εταιρίες αλλά και σε φορείς που θέλουν να συνεισφέρουν σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, να δημοπρατήσουν αντικείμενα και να δωρίσουν έτσι το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πώλησή τους.

H διοργανώτρια εταιρία ή οργανισμός αναλαμβάνει τη διάθεση των προϊόντων και την προώθηση της ενέργειας με όποια Μέσα διαθέτει και το www.ricardo.gr αναλαμβάνει τη διαχείριση των δημοπρασιών και την προώθηση της ενέργειας εντός κι εκτός της ιστοσελίδας.

Τα έσοδα της δημοπρασίας που συγκεντρώνονται, διατίθενται απευθείας στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της διοργανώτριας εταιρείας/φορέα και δεν υπάρχει καμία χρέωση από την πλευρά του ricardo.gr.

Η πρώτη δημοπρασία φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το 2008 και έκτοτε έχει γίνει θεσμός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x