Επικαιρότητα

Τραγωδία με δολοφονημένα παιδιά στις ΗΠΑ!

Μακελειό σε σχολείο του Κονεκτικατ. Ο 24χρονος Ryan Lanza αφού σκότωσε τον πατέρα του, πήγε στο δημοτικό που δίδασκε η μητέρα του πυροβολώντας την μαζί με ακόμη 26 άτομα(20 μαθητές ηλικίας 5-10 ετών).

Μακελειό σε σχολείο του Κονεκτικατ.

Ο 24χρονος Ryan Lanza αφού σκότωσε τον πατέρα του, πήγε στο δημοτικό που δίδασκε η μητέρα του πυροβολώντας την μαζί με ακόμη 26 άτομα(20 μαθητές ηλικίας 5-10 ετών).

Δάκρυα του Ομπάμα για το σκηνικό τρόμου...

21:35, UPDATE

Ο Ryan Lanza είχε πάνω του τέσσερα όπλα, μεταξύ αυτών και μια ημιαυτόματη καραμπίνα.

Νεκρός είναι και ο 24χρονος δράστης.

Ακόμη ένα άτομο έχει συλληφθεί για το μακελειό αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες με τα αίτια να παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

22:00 UPDATE

Στόχος του 24χρονου ήταν η μητέρα του, η οποία ήταν δασκάλα στο σχολείο. Αφού την σκότωσε, κατελήφθη από αμόκ και αυτοκτόνησε.

Μαρτυρίες σοκ

"Είναι φοβερό", είπε μια μητέρα, η Μπράντα Λεμπίνσκι, που έσπευσε στο σχολείο όπου φοιτά η μικρή κόρη της. "Όλοι ήταν σε κατάσταση υστερίας, γονείς, μαθητές... Έβγαιναν από το σχολείο παιδιά μέσα στα αίματα. Δεν ήξερα αν τα είχαν πυροβολήσει, αλλά ήταν ματωμένα", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Λεμπίνσκι, μια άλλη μητέρα που βρισκόταν στο σχολείο την ώρα που ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, της είπε ότι ένας "μασκοφόρος μπήκε στο γραφείο του διευθυντή και μάλλον τον πυροβόλησε. Ο δάσκαλος στην τάξη όπου φοιτά η κόρη της Λεμπίνσκι κλείδωσε αμέσως την πόρτα και έβαλε όλα τα παιδιά στη γωνία της αίθουσας.

Ένα κορίτσι που μίλησε στο NBC είπε ότι άκουσε επτά δυνατούς κρότους ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο.
Τα άλλα παιδιά άρχισαν να κλαίνε και οι δάσκαλοι τα πήγαν σε ένα διπλανό γραφείο. Ένας αστυνομικός μπήκε και μας είπε να τρέξουμε έξω και αυτό κάναμε", είπε χαρακτηριστικά.

Το Νιούτον είναι μια πόλη 27.000 κατοίκων στην κομητεία Φέρφιλντ. Βρίσκεται 70 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Χάρτφορντ και 130 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Νέας Υόρκης.



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x