Stoiximan Super League

Preview: Κέρκυρα-Πανθρακικός (17:15, Novasports 3)

Με την Κέρκυρα να θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και τον Πανθρακικό να θέλει να διασφαλίσει ακόμα περισσότερο τη θέση του στη μάχη της παραμονής, ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής,

Με την Κέρκυρα να θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και τον Πανθρακικό να θέλει να διασφαλίσει ακόμα περισσότερο τη θέση του στη μάχη της παραμονής, ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής, που ολοκηρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Μοναδικός απόντας ο Γιάντσης για τους γηπεδούχους, με πολλές απουσίες οι φιλοξενούμενοι.

Κέρκυρα

Την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνουν οι Φαίακες, που προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες. Εντός έδρας, μετρούν μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες και η 15η αγωνιστική τους βρίσκει στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Γιάντση, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον δικέφαλο. Η απουσία του νεαρού επιθετικού αποτελεί παρόλα αυτά τον μοναδικό αγωνιστικό πονοκέφαλο του Έλληνα τεχνικού που επέλεξε τους υπόλοιπους παίκτες του χωρίς προβλήματα.

Οι επιλογές του Άκη Μάντζιου:

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Λεόν, Μπάρκογλου, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Σίμωσης, Διαμαντόπουλος, Γκούμας, Καραπέτσας, Αγρίτης, Κρητικός, Σταμογιάννος

Πανθρακικός

Με πολλά αγωνισιτκά προβλήματα ταξιδεύει στην Κέρκυρα ο Πανθρακικός. Έξι πάικτες έμειναν συνολικά εκτός αποστολής, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να επιθυμεί παρόλα αυτά να διευρύνει η ομάδα του το καλό της σερί. Ο σύλλογος της Κομοτηνής, μετράει πέντε αγωνιστικές αήττητος, ενώ σε αυτά τα ματς έχει μαζέψει 11 βαθμούς. Πλέον βρίσκεται στην ένατη θέση με 17 βαθμούς. Εκτός έδρας, μετρά μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Μιχαλόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Στάθης, Σκλιοπίδης και Καστσελάν δεν υπολογίζονται από τον Πάυλο Δερμιτζάκη, ο οποίος επέλεξε 18 παίκτες για την αποστολή.

Οι επιλογές του Παύλου Δερμιτζάκη:

Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Βιγιαρέχο, Πρίττας, Μουνάφο, Λαδάκης, Μοσχάκης, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Λουσέρο, Βαϊρουά, Κυβελίδης, Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x