Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Έχουμε ευκαιρίες με τον Ρότσα»

Το όνειρό του να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Νίκος Μαρινάκης, μιλώντας στο Novasports. «Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα και για όλα τα παιδιά», τόνισε ο νεαρός μπακ..

Το όνειρό του να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Νίκος Μαρινάκης, μιλώντας στο Novasports. «Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα και για όλα τα παιδιά», τόνισε ο νεαρός αμυντικός και πρόσθεσε: «Ειδικά με τον κ. Ρότσα που μας ξέρει και τον ξέρουμε πολύ καλά, πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μαρινάκης στο Novasports

Για τα όνειρα του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού

«Τα όνειρα μου είναι ίδια με κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην ομάδα Νέων. Να ανέβω στην πρώτη ομάδα, να πάρω τις ευκαιρίες μου και σιγά σιγά να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό».

Για το αν αισθάνεται ότι έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος στις Ακαδημίες

«Ναι, το νιώθω και είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα και για όλα τα παιδιά. Ειδικά με τον κ. Ρότσα που μας ξέρει και τον ξέρουμε πολύ καλά, πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία μας».

Για τον αν μαθαίνει στις προπονήσεις από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον Λουκά Βύντρα

«Σίγουρα είναι πρότυπο και οι δύο για μένα και τους παρακολουθώ για να γίνομαι καλύτερος».

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα

«Ο κ. Ρότσα είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και πιστεύω ότι λειτουργεί πολύ καλά για το κλίμα της ομάδας. Αυτό είναι το κλειδί και αυτό που έχει αλλάξει κατά τη γνώμη μου. Και βεβαίως παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι αυτό που αξίζει στον Παναθηναϊκό».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλασσικό παιχνίδι των αντίπαλων ομάδων του Παναθηναϊκού, όπου κλείνονται πίσω και περιμένουν να αντεπιτεθούν. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα μείνουμε στην καλή εμφάνιση που είχαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Βέροια με καλό ποδόσφαιρο».

Για την πορεία της Εθνικής Νέων μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τους προσωπικούς του στόχους

«Είναι όνειρο για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή, να φτάσει εκεί που φτάσαμε εμείς. Το όνειρο μου είναι εδώ στον Παναθηναϊκό, που βρίσκομαι πέντε χρόνια, να πάρω τις ευκαιρίες και να αποδείξω τι αξίζω».

Για την δουλειά που γίνεται στην Παιανία

«Σίγουρα τα τελευταία χρόνια, ειδικά και με τον κ. Σαμαρά, αλλά και με όλους τους προπονητές, γίνεται πολλή καλή δουλειά. Βλέπουμε μεγάλη βελτίωση ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά και πιστεύω ότι αν συνεχιστεί, θα έχουμε μεγάλες βλέψεις για το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x