Ιταλία

Μπερλουσκόνι: «Στην κορυφή ξανά η Μίλαν»

Πλάνο τριετίας έχουν θέσει σε εφαρμογή στη Μίλαν για να επιστρέψουν στην κορυφή της Ιταλίας, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πλάνο τριετίας έχουν θέσει σε εφαρμογή στη Μίλαν για να επιστρέψουν στην κορυφή της Ιταλίας, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Επίσης, ο πρόεδρος των «ροσονέρι» αναφέρθηκε στις φήμες που αφορούν τον Ρομπίνιο και τον Σάντος και όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάσημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου στο «Sky Sport Italia»

Για την φετινή πορεία της Μίλαν

«Πρόκειται για μία μεταβατική περίοδο και πρωταγωνιστούμε περισσότερο από 26 χρόνια, αλλά τώρα χρειάζεται να δείξουμε λίγη υπομονή. Θα δώσουμε στους εαυτούς μας τρία χρόνια για να επανέλθουμε στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου και του κόσμου».

Για το πλάνο που θα βασιστούν οι «ροσονέρι»

«Θα επικεντρωθούμε σε νεαρούς και πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως ένας 15χρονος που είναι εκπληκτικός, ο Χατσίμ Μαστούρ, ο οποίος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα όταν γίνει 16 ετών. Επίσης, ο Εμπαγιέ Ντιάνγκ θυμίζει αρκετά τον Μάριο Μπαλοτέλι, ακόμη και στο χτένισμά του… ».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Μάριο Μπαλοτέλι

«Οι εφημερίδες συνεχίζουν να γράφουν για τον Μπαλοτέλι, αλλά ποτέ δεν εκδηλώσαμε ενδιαφέρον για εκείνον και δεν ήταν μέσα στους πιθανούς στόχους μας».

Για το ενδεχόμενο ο Ρομπίνιο να πάει στη Σάντος

«Ελπίζουμε να καταφέρουμε να μείνει ο Ρομπίνιο μαζί μας. Φέρνει πολύ χαρά στα αποδυτήρια της ομάδας και όλοι τον συμπαθούν. Του λείπει η Βραζιλία, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πωλείται».

Για το μεταγραφικό σχέδιο της ιταλικής ομάδας

«Προσπαθούμε να ενισχύσουμε το ρόστερ με την απόκτηση νεαρών πολύ καλών ποδοσφαιριστών, αλλά ελπίζω ότι θα γίνουν κάποιες σπουδαίες μεταγραφές».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x