Stoiximan Super League

Χωρίς «Μπουμ» στη Βέροια

Όχι απλά δεν θα είναι βασικός, όπως φάνηκε χθες, αλλά ούτε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση στη Βέροια ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο ίδιος ο Γάλλος στόπερ φέρεται να το ζήτησε

Όχι απλά δεν θα είναι βασικός, όπως φάνηκε από τη χθεσινή δοκιμή, αλλά ούτε καν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση στη Βέροια (19:30, Novasports 1) ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να μην αγωνιστεί, καθώς είναι ακόμη σε συζητήσεις με τη διοίκηση για την αποδέσμευσή του και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό που θα τον εμποδίσει να βρει ομάδα. Πάντως χθες έγινε γνωστό πως λόγω των απαιτήσεών του για να λύσει το συμβόλαιό του (1,1 εκατ. ευρώ) αυτό δεν μπορεί να συμβεί κι έτσι τέθηκε μέχρι νεωτέρας ξανά στα πλάνα του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Όμως τελικά ο «Μπουμ» είχε άλλη άποψη και επέλεξε να μείνει στην Αθήνα.

Μαζί του ο Κουίνσι που προπονήθηκε και πάλι κανονικά αλλά κρίθηκε ανέτοιμος μετά τη μακρά απουσία του, αλλά και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν πήρε επίσης μαζί του τους Πίντο, Ταμπάκη, Φουρλάνο, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη. Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Καρνέζης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Τοτσέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x