Επικαιρότητα

Business on Board από την Olympic

Η Olympic Air συνεχίζει να στηρίζει όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και όσες δραστηριοποιούνται στο δίκτυο του εξωτερικού της, με ένα πρόγραμμα επιβράβευσης Business on Board.

Η Olympic Air συνεχίζει να στηρίζει όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και όσες δραστηριοποιούνται στο δίκτυο του εξωτερικού της, με ένα πρόγραμμα επιβράβευσης Business on Board.

Το Business on Board προσφέρει προνόμια και υπηρεσίες τόσο στις επιχειρήσεις όσο και σε μεμονωμένα στελέχη τους που ταξιδεύουν.
Η εγγραφή των εταιρειών στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και το όφελος είναι διπλό. Η κάθε εταιρεία-μέλος κερδίζει μίλια, τα οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε δωρεάν εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της Olympic Air. Παράλληλα τα στελέχη, χρησιμοποιώντας την προσωπική τους κάρτα στο Travelair Club απολαμβάνουν αρκετά προνόμια στον αέρα και στο έδαφος, κερδίζοντας μίλια τα οποία μπορούν να εξαργυρώσουν, επιλέγοντας ανάμεσα σε υπηρεσίες και προϊόντα.

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα

Με την εγγραφή στο πρόγραμμα Business on Board, η εταιρεία-μέλος αποκτά ένα μοναδικό κωδικό για να διαχειρίζεται το λογαριασμό της. Από την πρώτη κιόλας ημέρα κερδίζει 1 μίλι για κάθε 1 ευρώ αγορών σε εισιτήρια της Olympic Air. Όσο περισσότερο επιλέγει την Olympic Air για τα επαγγελματικά ταξίδια, τόσο περισσότερο κερδίζει. Ο συντελεστής μιλίων μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 7 μίλια για κάθε ευρώ αγορών, στη διάρκεια των 12 μηνών από την ημέρα εγγραφής. Τα μίλια μπορούν να εξαργυρωθούν σε ταξίδια, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους, χωρίς να επηρεάζεται το συνολικό άθροισμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Business On Board επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com.


Επιμέλεια; Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x