Stoiximan Super League

Preview: Άρης-Ξάνθη (15:00, Novasports1)

Ο «θάνατός σου η ζωή μου»! Ο Άρης υποδέχεται την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στη Σούπερ Λίγκα.

Ο «θάνατός σου η ζωή μου»!

Ο Άρης υποδέχεται την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στη Σούπερ Λίγκα.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

Άρης

Ο Λούκας Αλκαράθ έστειλε μήνυμα! Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη άφησε εκτός αποστολής τους Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Κώστα Καπετάνο. Δύο βασικότατα στελέχη στην φετινή ομάδα των «κίτρινων». Από τον πρώτο δεν είναι ικανοποιημένος από την κακή ανασταλτική λειτουργία των Θεσσαλονικέων στο «κάζο» του Κυπέλλου Ελλάδας και την ήττα από την Καλλιθέα με σκορ 3-1. Όσον αφορά τον «Κάπε», ο Αλκαράθ δείχνει πως δεν τον υπολογίζει στις βασικές επιλογές του.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αφού επέστρεψαν όλοι οι ξένοι, συνολικά τρεις, με τους Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο και Πουλίδο να περιλαμβάνονται στην 18άδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του Άρη.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Ξάνθη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέστρεψε στον πάγκο της Ξάνθης. Και οι παίκτες του έκαναν δώρο «τεσσάρα» απέναντι στον Πανιώνιο. Στόχος των ακρίτων να πάρουν ακόμα μια νίκη και να απομακρυνθούν εκ νέου από την ζώνη του υποβιβασμού.

Δύο απουσίες μετράει ο Έλληνας τεχνικός. Και η μία από... επιλογής. Ο Βασιλακάκης δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, αφού είχε αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης καρτών. Ο έτερος είναι ο Γκλέισον που δεν πρόλαβε σε ακόμα ένα ματς να είναι έτοιμος.

Η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Καζούμπα, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Ονουάτσι, Μάνταλος, Μαρκόφσκι, Ράνος, Νάκας, Τριάδης, Πλατέλλας, Τορομανίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x