Γενικά

Κορίνθιανς-Τσέλσι (preview)

Η πιο μεγάλη ώρα είναι στις… 12:30. Η Τσέλσι έχει ραντεβού με την ιστορία, αφού με νίκη κόντρα στην Κορίνθιανς στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι στις… 12:30. Η Τσέλσι έχει ραντεβού με την ιστορία, αφού με νίκη κόντρα στην Κορίνθιανς στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για το ρεκόρ ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος προβληματίζεται για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Γιοκοχάμα.

Ο Ισπανός προπονητής θα γίνει ο πρώτος που θα συμμετάσχει σε τρεις τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τον ίδιο να έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 2010 με την Ίντερ.

Η Τσέλσι έχει πραγματοποιήσει την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Μπενίτεθ στον πάγκο, και οι οπαδοί της θέλουν να τη δουν να συνεχίζει με αυτό τον τρόπο και στην Ιαπωνία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των Λονδρέζων σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει τον Νταβίντ Λουίζ στη μεσαία γραμμή, με τον Βραζιλιάνο άσο να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του στο ματς με τη Μοντερέϊ, στους «4» της διοργάνωσης. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να πάρει θέση βασικού. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Φερνάντο Τόρες στην επίθεση με τον Ισπανό άσο να …πυροβολεί συνεχώς από την στιγμή που ο συμπατριώτης του ανέλαβε την ομάδα.

Εκτός παραμένουν οι Τζον Τέρι και Ντάνιελ Στάριτζ, οι οποίοι έμειναν στο Λονδίνο, όπως και ο Οριόλ Ρομέου, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Πιθανές ενδεκάδες

Κορίνθιανς: Κάσιο - Αλεσάντρο, Τσικάο, Πάουλο Αντρέ, Φάμπιο Σάντος – Παουλίνιο, Ραλφ – Ντάγκλας, Έμερσον, Ντανίλο - Γκερέρο

Τσέλσι: Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Λουίς, Κόουλ – Ραμίρες, Μίκελ (Λάμπαρντ) – Όσκαρ, Μάτα, Αζάρ – Τόρες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x