Γαλλία

Κρατάει μόνο τη νίκη η Μαρσέιγ

Ο προπονητής της Μαρσέιγ Ελί Μποπ δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του παρά το γεγονός ότι κέρδισε την Τουλούζ με 1-0.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ Ελί Μποπ δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του παρά το γεγονός ότι κέρδισε την Τουλούζ με 1-0.

Η ομάδα του Αλέν Καζανοβά ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες μετά τις αποβολές των Τσελίκ Εμπένγκουε και Φρανκ Ταμπανού.

Ο Αντρέ Αγιού έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος πριν ο Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ σκοράρει στο 68ο λεπτό και χαρίσει τη νίκη στους Μασσαλούς στο Στάδιο «Μουνισιπάλ».

Ο τεχνικός της ομάδας της Μασσαλίας τόνισε ότι η νίκη επί της Τουλούζ δεν ήταν εύκολη αλλά υποστήριξε ότι το σύνολο του είχε υπομονή σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

«Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Καμιά φορά το να παίζεις 11 εναντίον 10 δεν είναι εύκολο, στη συνέχεια έμειναν και με 9 αλλά ήταν πολύ δύσκολο, αφού όλοι ήταν στην άμυνα.

Δεν παίξαμε απλά. Είχαμε μεγάλους κενούς χώρους την ώρα που έπρεπε να κυκλοφορήσουμε απλά την μπάλα με υπομονή. Τα καταφέραμε σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί για δεύτερη σερί αναμέτρηση παίξαμε σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Για να μπορούμε να κυκλοφορούμε καλά την μπάλα, χρειαζόμαστε καλό αγωνιστικό χώρο. Δεν το είχαμε αυτό στον αγώνα με την Τουλούζ, επομένως είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη
», τόνισε ο 57χρονος τεχνικός της Μαρσέιγ.

Επιμέλεια: Πέτρος Θεοδωρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x