Stoiximan Super League

Καλές γιορτές και καλά… κρασιά

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Πλατανιά και ο Άρης «κόλλησε» για ένα ακόμα ματς, αυτή την φορά στο 0-0 απέναντι στην Ξάνθη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα.

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας βρίσκει τον Λεβαδειακό απόλυτα ικανοποιημένο να κάνει χαρούμενες γιορτές μετά την νίκη επί του Πλατανιά με 1-0 και τον Άρη, αγχωμένο και «μπλεγμένο» για τα καλά πλέον στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μετά και το 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης» απέναντι στην Ξάνθη.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο αν και προηγήθηκε.

Βαριά ήττα με σκορ 3-0 του Παναθηναϊκού στη Βέροια.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Σάββατο, 15/12

Κέρκυρα-Πανθρακικός 0-2
Με τον Βαϊρουά να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς και τον Παπαδόπουλο να συνεχίζει το κρεσέντο του, ο Πανθρακικός πέρασε (και) από την Κέρκυρα με 2-0, φτάνοντας τους 14 βαθμούς στα τελευταία 6 ματς. Ο Πανθρακικός συνέχισε να τραβάει… κουπί στην Σούπερ Λίγκα (όπως ακριβώς ο πανηγυρισμός του Μαραμά Βαϊρουά!) και με ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου (11’, 50’), έφτασε τους 20 βαθμούς μένοντας αήττητος για έκτο συνεχές παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα.



ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Οι Κρητικοί με τέρμα του Παπάζογλου στο 14’ και του Κουτσιανικούλη στις καθυστερήσεις επικράτησαν 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Παθιασμένοι για 90’ λεπτά οι παίκτες του Αναστόπουλου έφτασαν δίκαια στο τρίποντο, απέναντι σε έναν πολύ κακό, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι Αστέρα. Μόνο ο Ντε Μπλάσις ξεχώρισε για την ομάδα του Τσιώλη. Διαβάστε περισσότερα.



Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2

Ο Ράφικ Τζεμπούρ είχε… διπλό ρόλο στη Νέα Σμύρνη. Αρχικά, δικαιολόγησε τον τίτλο του «τρομοκράτη» πετυχαίνοντας στο 82΄το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στην παλιά του ομάδα, τον Πανιώνιο (2-1) αλλά ούτε που… σκέφτηκε να το πανηγυρίσει. Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 16/12

Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0

Λίγες μέρες μετά τους πανηγυρισμούς για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας επί Ρότσα, ο Παναθηναϊκός με μια εμφάνιση για τα πανηγύρια έγινε παιχνιδάκι στα χέρια της Βέροιας και ηττήθηκε δίκαια 3-0. Υπνωτισμένοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν έκαναν ούτε μία ευκαιρία της προκοπής απέναντι σε μια εκ των ουραγών του πρωταθλήματος και οι «πράσινοι» πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους μοιραία ηττήθηκαν από τη «διαστημική» -τουλάχιστον απόψε- «βασίλισσα του Βορρά». Διαβάστε περισσότερα.



Άρης-Ξάνθη 0-0

Χριστουγεννιάτικο δώρο ήθελε να κάνει στον εαυτό του ο Άρης, όμως για ακόμα ένα παιχνίδι δεν τα κατάφερε. Στην αυλαία των «κίτρινων» στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έμειναν στο 0-0 με την Ξάνθη και αναμένεται να βγάλουν με ιδιαίτερο άγχος τις γιορτές, αφού παραμένουν χαμηλά με μόλις 13 βαθμούς. Από την άλλη, οι ακρίτες στο δεύτερο παιχνίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο πήραν ένα σημαντικό πόντο σε μια δύσκολη έδρα και «ατενίζουν» με αισιοδοξία το μέλλον στο πρωτάθλημα από το νέο έτος! Διαβάστε περισσότερα.



Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-0

Για λίγο μόνο ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί μπορεί να ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική απο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο, δεν άργησαν πολύ να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς μέσα στην έδρα τους επικράτησαν 1-0 του Πλατανιά. Πλέον η ομάδα της Λιβαδειάς στα τελευταία έξι παιχνίδια της για το πρωτάθλημα μετράει πέντε νίκες, ενώ συνεχίζει και ένα εντυπωσιακό στατιστικό που έχει φέτος, το οποίο τη θέλει κάθε φορά που σκοράρει να παίρνει και τους τρεις βαθμούς. Διαβάστε περισσότερα.



ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-1

Δυο ακόμα «τσάμπα» βαθμούς έχασε η ΑΕΚ! Λίγο αφού ο Σταματής έμοιαζε να τη λυτρώνει, η άμυνα της «Ένωσης» κοιμήθηκε και ο Ατρόμητος του Ντούσαν Μπάγεβιτς της έκλεψε το 1-1 με τον Ιγκλέσιας! Μαχητικοί οι «κιτρινόμαυροι», πάλεψαν απέναντι σε ποιοτικό αντίπαλο, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν ν’ αποκτήσουν συγκατοίκους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Διαβάστε περισσότερα.



Δευτέρα, 17/12

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

Μυρίζει… ματσάρα! Έχοντας βγει στεγνός (και νικητής) από την πισίνα της Κέρκυρας, ο ΠΑΣ επιστρέφει στους «Ζωσιμάδες». Εκεί όπου θα δώσει διαγώνισμα για το αν -όντως- μπορεί να χτυπήσει πλέι-οφ. Απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας, ο οποίος έχει κάνει απροσπέλαστη την έδρα του (νίκη και με τον Λεβαδειακό), ισχυρή την ομάδα του (με την απόκτηση Κατσουράνη) κι ελπίζει να κάνει και μικρότερη τη διαφορά απ’ την κορυφή (σε ενδεχόμενη γκέλα του Ολυμπιακού).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»

Η επόμενη αγωνιστική (16η)

Σάββατο, 5/1

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (17:15)
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:30)

Κυριακή, 6/1

Άρης-Πανιώνιος (15:00)
Ατρόμητος-Κέρκυρα (17:15)
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ (17:15)
Ολυμπιακός-Βέροια (19:30)

Δευτέρα, 7/1

SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ (19:30, NovaSports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x