Θανάσης Ράλλης

Καλώς ήλθατε στο νέο sport-fm.gr

Λίγα λόγια για το νέο μας site, τις αλλαγές και τον τρόπο προσέγγισης στην επανασχεδίαση της σελίδας μας.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας το site του ΣΠΟΡ FM πέρασε στη νέα του εποχή. Όπως θα καταλάβατε μπαίνοντας στη σελίδα μας, αλλάξαμε εμφάνιση. Και είμαστε χαρούμενοι, αφού είναι κάτι για το οποίο δουλέψαμε και προσπαθήσαμε πολύ.

Πρώτο μας μέλημα σε αυτή την καινούργια προσπάθεια ήταν να μην απομακρυνθούμε πολύ από τη φιλοσοφία της προηγούμενης σελίδας μας. Ξέρουμε ότι οι τεράστιες αλλαγές τρομάζουν, έτσι επικεντρωθήκαμε στo να κάνουμε τα πάντα καλύτερα για το χρήστη.

Και νομίζουμε ότι μέχρι ενός σημείου τα καταφέραμε. Και λέμε μέχρι ενός σημείου, γιατί η εξέλιξη της σελίδας μας θα συνεχιστεί και με τη δική σας βοήθεια, τις δικές σας παρατηρήσεις και τα πράγματα που θέλετε εσείς να δείτε στο site του ΣΠΟΡ FM από εδώ και πέρα.

Η έμφαση που δώσαμε στην καινούργια μας σελίδα ήταν στην καλύτερη απεικόνιση των κεντρικών θεμάτων, που δίνει σε εσάς με μια ματιά, γρήγορη και σαφή ενημέρωση για ότι σημαντικότερο «παίζει» εκείνη τη στιγμή.

Από εκεί και πέρα θα δείτε σημαντική διαφορά και στο εσωτερικό της κάθε είδησης όπου και εκεί η σχεδίαση έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χρήστης να έχει σε κεντρικό πλάνο το περιεχόμενο του κάθε άρθρου, που είναι έτσι κι αλλιώς το σημαντικότερο από όλα.

Μία έκπληξη που σας περιμένει είναι στην κατηγορία Enter, που αποτελεί ένα ξεχωριστό micro site με ειδήσεις από τον κινηματογράφο, τη μουσική και γενικότερα την ψυχαγωγία. Το περιεχόμενο που είχαμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και δεν είχε να κάνει με τον αθλητισμό, ήταν τόσο μεγάλο που άξιζε τον δικό του χώρο προβολής.

Τέλος ολική είναι και η επανασχεδίαση της σελίδας της WEB TV. Μπορείτε να δείτε όλα μας τα video κατηγοριοποιημένα σε ένα layout που δίνει έμφαση στην εικόνα.

Όπως σας έγραψα και στην αρχή, αυτή η αλλαγή είναι μόνο η αρχή και από εδώ και πέρα συνεχίζουμε τη βελτίωση και τη δουλειά, για ένα site που θα ικανοποιεί (ελπίζουμε) τις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη του internet.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας στο site@sport-fm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x