Θανάσης Ράλλης

Τα φλαμίνγκο νικάνε τραγουδώντας

Το sport-fm.gr νίκησε 5-1 το Sport24 στην αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος ιστοσελίδων και πάει στη διακοπή λόγω εορτών με στυλ.

Τα ροζ τελικά μας πάνε. Και μας φέρνουν και γούρι. Και το γούρι μας φέρνει νίκες. Και οι νίκες φέρνουν το καλό κλίμα στα pink flamingos που αποτελούν κατά γενική ομολογία (όπου γενική ομολογία βάλτε τη δική μας ομολογία), την πιο διασκεδαστική ομάδα του πρωταθλήματος ιστοσελίδων.

Αυτή είναι η ιστορία της 6ης αγωνιστικής

Όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία του πρωταθλήματος ιστοσελίδων, αποφασίστηκε να υπάρχει 15μελές ρόστερ. Φαντάζομαι ότι οι περισσότερες ομάδες σκέφτηκαν ότι θα έχουν 8 βασικούς και κανά δυο αλλαγές για ανάσες. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη φυσικά με το sport-fm.gr που κατέληξε να έχει 15 τύπους έτοιμους να μπουν ανά πάσα στιγμή στον αγώνα.

Και με τις ροζ εμφανίσεις φαινόμαστε από μακριά σαν κάτι χνουδωτούς αρκούδους. Επικίνδυνους χνουδωτούς αρκούδους. Το καλύτερο σημείο είναι, ότι ο πάγκος, που χωράει τέσσερα άτομα με το ζόρι, είναι γεμάτος από το κοινό μας που κάθε φορά ξεπερνά τα δέκα άτομα. Βάλτε και τους 7 παίκτες που κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είναι μέσα στο ματς και έχετε την εικόνα ενός άνευ προηγουμένου, πολύχρωμου μπούγιου, που δημιουργεί εκνευρισμό στον αντίπαλο. Άθελα μας βέβαια, αλλά τι να κάνουμε αφού το χαιρόμαστε το παιχνίδι και δεν το κρύβουμε.

Πάμε τώρα στο ματς. Είχαμε ακούσει ότι τα παιδιά του sport24 έδιναν μεγάλη προσοχή στην άμυνα τους και δεν ανοίγονταν πολύ. Το διαπιστώσαμε στο πρώτο ημίχρονο όταν κάθε φορά που κάποιος από εμάς έπαιρνε τη μπάλα, βρισκόταν με τρεις αντιπάλους πάνω του. Όταν την έδινε σε άλλον, αυτός ο άλλος βρισκόταν με άλλους τρεις πάνω του και τα λοιπά και τα λοιπά. Κάτι που έφερε δύο ενδεχόμενα στο μυαλό μας. Ή αντίπαλοι έπαιζαν με 21 παίκτες, κάτι που λογικά θα το είχαμε καταλάβει ή ήταν καλά στημένοι στο γήπεδο.

Αφού το συζητήσαμε στο ημίχρονο, με το σκορ στο 1-0 υπέρ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Οικονόμου, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι αντίπαλοι δεν έπαιζαν τελικά με 21 παίκτες, αλλά ήταν καλά στημένοι μέσα στο γήπεδο.

Και έτσι αποφασίσαμε να ανοίξουμε. Ανοίξαμε σαν βεντάλια, ανοίξαμε σαν την ουρά του παγωνιού στο γήπεδο και με συνεχείς αλλαγές δημιουργήσαμε την πρέπουσα ασφυξία στον αντίπαλο, που αν και ισοφάρισε 1-1, υπέκυψε τελικά με το 5-1 να γράφεται με δύο γκολ από τον Μαραθιανό, ένα από τον Κακολύρη που τελικά σουτάρει και χαμηλά και ένα από τον yours truly που γράφει το κείμενο.

Μια νίκη που έφερε απίστευτη ευφορία στην ομάδα που δεν έχει περάσει μέχρι και την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο και όλοι κοιταζόμαστε στη δουλειά κατά διαστήματα κουνώντας επαινετικά το κεφάλι ο ένας στον άλλον.

Πάμε στην διακοπή λόγω εορτών με ειδικό πρόγραμμα περιορισμού των γαστριμαργικών κτηνωδιών με την ελπίδα ότι ο νέος χρόνος δεν θα μας βρει πάνω από πέντε κιλά βαρύτερους.

Μέχρι τότε μαζευόμαστε νοερά συνέχεια στο κέντρο του γηπέδου και φωνάζουμε αυτό που θα δείτε στο βίντεο...



Θανάσης Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x