Stoiximan Super League

Περιμένουν την Βόλφσμπουργκ

Την αντίδραση της Βόλφσμπουργκ περιμένουν ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια, οι οποίοι επιθυμούν να συνεργαστούν ξανά και αυτό προκύπτει από το χθεσινό γεύμα του παίκτη με Τσιστιακόφ-Γκοντσάρεβα.

Πρώτο θέμα έγινε στη Θεσσαλονίκη το γεύμα που είχαν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και την Μαρία Γκοντσάρεβα.

Οι δύο παράγοντες του ΠΑΟΚ έχουν από κοντά τον Πορτογάλο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για τις μέρες των Χριστουγέννων και τη σημερινή βάφτιση της κόρης του.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έδειξε, τόσο με τη διάθεση που είχε με τα δύο κορυφαία στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όσο και με την επίσκεψή του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το σημερινό ματς για το Κύπελλο, τις προθέσεις του όσον αφορά την πιθανότητα να επιστρέψει στην Τούμπα.

Το θέμα, όμως, είναι πως θα αντιδράσει η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει ως προτεραιότητα τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από το στενό περιβάλλον του 27χρονου παίκτη προκύπτει πως δύσκολη τη χειμερινή περίοδο οι Γερμανοί θα ρίξουν νερό στο κρασί τους και θα μπορέσει ο Βιεϊρίνια να ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυρα.

Πριν από μερικές ημέρες ο Τσιστιακόφ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει ακόμα ένα ταξίδι στη Γερμανία για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των «λύκων».

Υπενθυμίζεται ότι ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ είχε προτείνει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Βιεϊρίνια μέχρι το καλοκαίρι, χαρίζοντας ταυτόχρονα τις 500.000 που έχει να λαμβάνει ο ΠΑΟΚ για τις 15 συμμετοχές του παίκτη και να μπει οψιόν αγοράς 1,5 εκ. ευρώ για αγορά.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ολαϊτάν, η περίπτωσή του παίζει στο μεταγραφικό παζάρι (έστω και αν είναι δευτερεύουσα) αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να βιάζονται γι' αυτόν. Ούτε επηρεάζονται από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα fcpaok.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x