Κύπελλο Ελλάδας

Δεκτή η παραίτηση Μπάγεβιτς!

Παρελθόν από τον Ατρόμητο θα πρέπει να θεωρείται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτησή του.

Η απογοήτευση ήταν έντονη στο στρατόπεδο του Ατρομήτου μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου. Μάλιστα, ο Γιώργος Σπανός είχε αποχωρήσει από το γήπεδο του Περιστερίου, με αποτέλεσμα να μάθει τηλεφωνικώς πως ο Σερβοέλληνας τεχνικός προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της ομάδας των δυτικών προαστίων αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτηση του τελευταίου.

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν γινόταν δεκτή η παραίτησή του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φερόταν διατεθειμένος να επιμείνει μέχρι τέλους, καθώς θεωρεί πως εκείνος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την -κατώτερη των προσδοκιών- πορεία του Ατρομήτου στο φετινό πρωτάθλημα και κατ' επέκταση για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ύστερα από το 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μάλιστα, η απογοήτευση του Σερβοέλληνα προπονητή ήταν τόσο μεγάλη, καθώς δεν πήγε καν στα αποδυτήρια μετά το ματς, αλλά στο γραφείο του. Όμως, στα αποδυτήρια πήγε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος τα «έψαλλε» στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα, προειδοποιώντας τους πως αν συνεχιστεί, τότε αναμένεται να υποστούν τις συνέπειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x