Stoiximan Super League

Γκόμεζ: «Πληρωνόμουν από τον ΠΑΟ»

Στην αποκάλυψη ότι πληρωνόταν από τον Παναθηναϊκό το διάστημα που φορούσε την φανέλα του ΟΦΗ, προέβη ο Ρόναλντ Γκόμεζ. «Για να πω την αλήθεια, μπορεί να αγωνιζόμουν στον ΟΦΗ όμως ουσιαστικά ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού, από εκεί πληρωνόμουν» δήλωσε ο Κοσταρικανός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ σε κυπριακή εφημερίδα απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού όταν αγωνιζόταν στον σύλλογο της Κρήτης. «Λόγω του ότι ουσιαστικά ΟΦΗ και Παναθηναϊκός είναι το ίδιο πράγμα, δεν με έδιναν αρχικά στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό, όμως είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος και έτσι χάλασε η μεταγραφή», προσέθεσε ο διεθνής φορ

Στην αποκάλυψη ότι πληρωνόταν από τον Παναθηναϊκό το διάστημα που φορούσε την φανέλα του ΟΦΗ, προέβη ο Ρόναλντ Γκόμεζ. «Για να πω την αλήθεια, μπορεί να αγωνιζόμουν στον ΟΦΗ όμως ουσιαστικά ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού, από εκεί πληρωνόμουν» δήλωσε ο Κοσταρικανός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ σε κυπριακή εφημερίδα απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού όταν αγωνιζόταν στον σύλλογο της Κρήτης. «Λόγω του ότι ουσιαστικά ΟΦΗ και Παναθηναϊκός είναι το ίδιο πράγμα, δεν με έδιναν αρχικά στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό, όμως είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος και έτσι χάλασε η μεταγραφή», προσέθεσε ο διεθνής φορ.

Από πλευράς της διοίκησης του ΟΦΗ δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση, ωστόσο ο σύνδεσμος των «Snakes», που εκπροσωπεί τη μερίδα των οργανωμένων οπαδών που έχουν αγωνιστεί περισσότερο για να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, πήρε θέση. Ο τελευταίος πρόεδρος των «Snakes», Δημήτρης Φώης, σχολιάζοντας στη «SportDay» τις δηλώσεις του Γκόμες, έκανε λόγο για δικαίωση όσων υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια. «Είναι μια ακόμα δικαίωση για όλα όσα λέγαμε. Είτε ένας παίκτης είναι δανεικός στον Παναθηναϊκό είτε όχι, με ένα τηλεφώνημα από την Αθήνα παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και πάει στον ΠΑΟ. Σίγουρα αποτελεί ένα γερό "χαστούκι" προς όλους αυτούς που υποστήριζαν ότι δεν υφίστατο θέμα». Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος των «Κρητών» Θοδωρής Παπαδόπουλος, με τη διαφορά ότι προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις και να διαχωρίσει το παρόν από το παρελθόν. «Παλαιότερα υπήρχε σχέση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ. Ολοι το γνωρίζουμε αυτό. Ο Γκόμες ήταν ένας παίκτης που βοήθησε την ομάδα, αλλά δεν γνωρίζουμε αν ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού», τόνισε.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x