Stoiximan Super League

Γίνεται… Λαγός

Την πληροφόρηση που θέλει οριστική την απόφαση αποχώρησης απ’ την ΑΕΚ ενίσχυσε ο Παναγιώτης Λαγός. Αντίθετα με τον επίσης φευγάτο Κοντοέ, ο Έλληνας χαφ δεν πήγε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Θέτοντας λοιπόν τον εαυτό του εκτός ομάδας, επιβεβαίωσε και στην πράξη πλέον την πρόθεση να φύγει κάνοντας προσφυγή.

Ο Γιάννης Κοντοές, από την άλλη -που ήδη την έχει καταθέσει- βρέθηκε στα Σπάτα και γυμνάστηκε κανονικά. Αυτό ωστόσο μάλλον δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως σημάδι παραμονής, μιας και το δικό του όνομα απουσιάζει από τη λίστα των παικτών που θα περάσουν από αύριο από εργομετρικές εξετάσεις.

Κατά τ' άλλα, εκτός του Έβαλντ Λίνεν (που αφίχθη αργά στην Ελλάδα) το «παρών» στην προπόνηση δεν έδωσαν ούτε οι Γκερέιρο, Γιάγκο και Φουρτάδο -μιας και ο Βραζιλιάνος επιστρέφει το βράδυ απ’ την πατρίδα του, ενώ λίγο νωρίτερα μέσα στη μέρα έφτασαν οι άλλοι δυο.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» (πλην του Κωνσταντόπουλου που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και του Κορδέρο που έκανε ελαφρύ τρέξιμο) προπονήθηκαν κανονικά σήμερα.

Κάποιοι απ’ αυτούς λοιπόν ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 08:00 στο Ιατρικό Κέντρο (όπου ένα πρώτο γκρουπ θα περάσει από τα εργομετρικά) ενώ άπαντες θα βρεθούν δυο ώρες αργότερα στα Σπάτα για να ξεκινήσουν σε εντονότερους ρυθμούς πλέον την προετοιμασία για την επιστροφή στα παιχνίδια.

Σε αυτό το πλαίσιο… προθέρμανσης εξάλλου προγραμματίστηκε και το φιλικό (φιλανθρωπικού χαρακτήρα) που θα δώσει το Σάββατο η ΑΕΚ στις 19:00 με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x