Stoiximan Super League

Υπάρχει και plan b

Περισσότεροι από τρεις είναι οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Σε πρώτο πλάνο για τους Θεσσαλονικείς είναι Λάζοβιτς, Λούκας και Βιεϊρίνια, όμως η SportDay γράφει ότι υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο στα χέρια της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας.

Σαφώς ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί να αποκτηθούν δύο από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ανέβει άμεσα επίπεδο.

Ωστόσο, καμία από τις τρεις περιπτώσεις δεν είναι εύκολοι και οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ φέρονται να έχουν έτοιμες και άλλες ορισμένες πολύ καλές λύσεις.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι αν ο Ιβάν Σαββίδης και οι σπουδαίες γνωριμίες του στη Ρωσία δεν φέρουν αποτέλεσμα στον δανεισμό του Λάζοβιτς από τη Ζενίτ και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ δεν πείσει την Καρπάτι (για τον Λούκας) και τη Βόλφσμπουργκ (για τον Βιεϊρίνια) με τα ποσά που διαθέτει η ομάδα για μεταγραφές, ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει... ξεκρέμαστος.

Όπως προκύπτει, έχουν εντοπιστεί ήδη παίκτες εγνωσμένης αξίας που είναι παροπλισμένοι στις ομάδες τους. Βέβαια όλα αυτά δεν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παραιτηθεί από τρεις άκρως ενδιαφέρουσες υποθέσεις ποδοσφαιριστών που έχουν μπει στην τελική ευθεία διαπραγμάτευσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x