Stoiximan Super League

Preview: Ολυμπιακός-Βέροια (19:30, Novasports 1)

Στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός μπαίνει στο 2013 υποδεχόμενος την Βέροια. Ντεμπούτο για τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται να κάνει ο Πίνο, ενώ κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Μέγιερι.

Πρεμιέρα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2013 κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχεται την Βέροια. Χωρίς τους Ιμπαγάσα και Φουστέρ θα παραταχθεί η ομάδα του Ζαρντίμ, χωρίς τέσσερις παίκτες η ομάδα του Καλαϊτζίδη.

Ολυμπιακός:

Νίκες και θέαμα ζήτησε από τους παίκτες του μεσοβδόμαδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αυτό καλούνται να κάνουν κόντρα στη Βέροια. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι και έμειναν εκτός αποστολής.

Αντίθετα σε αυτήν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, του οποίου η μπλε κάρτα έφτασε. Παράλληλα, δεν αποκλείεται κάτω από τα δοκάρια να βρεθεί ο Μπάλας Μέγιερι.

Η 20μελής αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Πίνο.

Βέροια:

Με σκοπό να κάνει το θαύμα ταξιδεύει στον Πειραιά η Βέροια. Η 12η της βαθμολογίας θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και ειδικά στην έδρα του, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στο 2013.

Τέσσερις απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τιμωρημένους Γεωργιάδη, Καλί, Μπαργκάν και Ολαϊτάν. Μάλιστα, ο τελευταίος καθυστέρησε να επιστρέψει από την άδεια που του είχε δοθεί.

Οι 18 του Δημήτρη Καλαϊζίδη: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Σνάουτσερ, Καφές, Γεωργέας, Καλογέρης, Παυλίδης, Καλτσάς, Γκιγέρμο, Μενέντες, Κόστλι, Σκαθαρούδης, Μάνος, Τζημογιάννης, Ιωάννου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x