Αγγλία

Χώρισαν Ντάιερ-ΚΠΡ

Η ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του Κίερον Ντάιερ ενεργοποιήθηκε και ο –μέχρι πρότινος- άσος της ΚΠΡ αποτελεί παρελθόν από τους Λονδρέζους.

O Kίερον Ντάιερ δεν ανήκει πλέον στην ΚΠΡ. Στον Χάρι Ρέντναπ χρεώνεται η απόφαση για το διαζύγιο, με τον τεχνικό της ομάδας να κάνει λόγο για τα «προβλήματα τραυματισμών» που τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή.

Ο Ντάιερ έχει κάνει μόλις τέσσερις εμφανίσεις στην αρχική ενδεκάδα, κι άλλες τόσες ως αναπληρωματικός, από το 2011 και μετά και δεν έχει καταφέρει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Παρά το γκολ που πέτυχε το Σάββατο, στο ματς Κυπέλλου με τη Γουέστ Μπρομ, ο σύλλογος του Λονδίνου αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή, με την απόφαση να ανήκει στον Χάρι Ρέντναπ.

«Εάν μείνει μακριά από τραυματισμούς, είμαι σίγουρος πως αρκετές ομάδες θα του δώσουν την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν ήταν στα πλάνα μου και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του ευχηθώ καλή συνέχεια και να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες του», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x