TV

Πέντε νέες σειρές για «λιώσιμο»

Οι πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες στην αμερικανική τηλεόραση στο επόμενο διάστημα

Αν μπορούμε να πούμε ένα ευχαριστώ στους αμερικανούς στις μέρες που ζούμε, είναι για τις τηλεοπτικές σειρές που μας προσφέρουν.

Έτσι ενώ ο καθένας από εμάς βλέπει ήδη από τρεις-τέσσερις και σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν και τη ντουζίνα ο βομβαρδισμός με νέα «προϊόντα» δεν σταματά.

Ενόψει λοιπόν των νέων κυκλοφοριών που έρχονται από τον μήνα που διανύουμε μέχρι και την άνοιξη το sport-fm.gr διάλεξε πέντε νέες σειρές που μοιάζουν (το αν θα είναι θα δείξει) υποσχόμενες και σας κάνει μία μικρή παρουσίαση.

Zero Hour
Συντάκτης σε περιοδικό με θεωρίες συνομωσίας γίνεται μέρος της μεγαλύτερης από αυτές, όταν απαγάγουν τη γυναίκα του. Ένα μυστήριο που χάνεται στους αιώνες, ένα μυστικό που έρχεται στην επιφάνεια, καθολικοί παπάδες, ναζί και άλλα τέτοια.



Cult
Ένας δημοσιογράφος βρίσκει τα ίχνη τα εξαφανισμένου αδερφού του, μέσω μιας τηλεοπτικής σειράς για μία αίρεση, που έχει τόσο φανατικό κοινό που δημιουργεί και αυτό μια αίρεση γύρω από μία άλλη αίρεση, ενώ μάλλον μπλέκονται και υπερφυσικές δυνάμεις. Ωραία (μπερδεμένη φάση).



The Following
Ο Κέβιν Μπέικον έχει συλλάβει τον πιο διαβόητο serial Killer όλων των εποχών και στη συνέχεια αποσύρεται. Όταν ο Serial Killer δραπετεύει μαντέψτε ποιον φωνάζουν να επιστρέψει; Τον Κέβιν Μπέικον. Που καιρό έχουμε να τον δούμε σε κάτι δυνατό και ίσως το The Following να μας ανταμείψει.



Da Vinci's Demons
Στα χνάρια του Σέρλοκ Χόλμς (Όπως τον υποδύθηκε ο Robert Downey Jr.) αυτός ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι είναι μια ιδιοφυία που φτιάχνει όπλα και διάφορες παράξενες κατασκευές, ενώ στο ελεύθερο του χρόνο είναι ζωγράφος και μεγάλος γκομενιάρης.



Orphan Black
Ήταν αυτόπτης μάρτυρας μια γυναίκας που της έμοιαζε τόσο πολύ που θα μπορούσε να είναι δίδυμη αδερφή της. Αρχίζει να ψάχνει την υπόθεση και ανακαλύπτει όλο και περισσότερες γυναίκες που της μοιάζουν. Μάλλον είναι κλώνοι. Καλή φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x