Μουσική

Επέστρεψε ο David Bowie

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του κυκλοφορία, ο David Bowie επιστρέφει με ένα νέο κομμάτι. Ακούστε το μελαγχολικό «where are we now» ενός από τους πιο εκκεντρικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Μετά από απουσία περίπου μιας δεκαετίας, ο Ντέιβιντ Μπόουι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «The Next Day». Και ανήμερα των γενεθλίων του, κερνάει τους απανταχού πιστούς του με το σιγκλάκι του: «Where are We Now?».

Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει κι επίσημα ολοκληρωμένο το single του σπουδαίου καλλιτέχνη που εάν κρίνουμε από το ύφος, τους τίτλους, τον στίχο και την μελωδία, μάλλον θα κινηθεί σε καταθλιπτικό τόνο, αφού, εμφανώς, η ηλικία του τον έχει επηρεάσει…

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας κλικ στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο Βερολίνο μαζί με τον… σπαρακτικό Bowie να τραγουδάει στίχους, σκεπτόμενος την τρίτη ηλικία στην οποία μπαίνει σιγά-σιγά μιας και σήμερα γίνεται 66. «As long as there's sun, as long as there's rain, as long as there's fire, as long as there's me, as long as there's you».



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x