Κώστας Νικολακόπουλος

Μπορεί με Άρσεναλ και δεν μπορεί εδώ;

• Μπορεί να είμαι από τους τελευταίους «υποστηριχτές» του, ας το πούμε έτσι αν και δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο ποδοσφαιριστής Φέϊσα είναι ένας μέσος με μεγάλη ποιότητα

• Μπορεί να είμαι από τους τελευταίους «υποστηριχτές» του, ας το πούμε έτσι αν και δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο ποδοσφαιριστής Φέϊσα είναι ένας μέσος με μεγάλη ποιότητα, ανώτερη του ελληνικού πρωταθλήματος.

• Πραγματικά δε απορώ, γιατί αυτός ο παίκτης δεν στηρίζεται περισσότερο από την ομάδα κι από τον προπονητή. Κι εγώ δεν είμαι λογιστής, για να με κόφτει τι λέει ο μάνατζέρ του («σε 10 παιχνίδια να παίξει, θα του κάνω μεγάλη μεταγραφή»). Αυτό το οποίο βλέπω είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα παίκτη με ταλέντο, σε σούπερ ηλικία και δεν το αξιοποιεί. Την στιγμή μάλιστα που δεν έχει και πολλούς τέτοιους χαφ, με το χάρισμα δηλαδή του Σέρβου…

• Κι αν δεχθούμε πως ο Φέϊσα δεν είναι κλασικός αμυντικός μέσος-που κι ο Βαλβέρδε όταν έφυγε αυτόν «έδειξε» ως αντιΟρμπάϊθ κι ο Μιχάϊλοβιτς στην εθνική Σερβίας συνήθως αυτόν βάζει κόφτη-δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάρει ευκαιρίες σε παραπλήσιους ρόλους, δηλαδή να παίξει δίπλα στον αμυντικό χαφ. Όπως παίζει ο Μανιάτης από πέρσι. Να πάρει και λίγες ανάσες ο Έλληνας διεθνής, που έχει κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα στον Ολυμπιακό, αλλά και την εθνική εδώ και ένα και πλέον χρόνο.

• Μην ξεχνάμε πως έχουμε δει όλοι μας το Φέϊσα να κάνει εκπληκτική εμφάνιση πέρσι (στο 2-1, επί Βαλβέρδε) μέσα στο Έμιρεϊτς εναντίον της Άρσεναλ, παίζοντας ως οκτάρι. Με εξάρι τον Ορμπάϊθ και δεκάρι τον Ιμπαγάσα. Επαναλαμβάνω, κόντρα σε μεγάλη αγγλική ομάδα, μέσα σε αγγλικό γήπεδο-γιατί κι αυτό έχει σημασία.

• Όταν λοιπόν ένας παίκτης μπορεί να σταθεί κόντρα σε μία Άρσεναλ μέσα στο Έμιρεϊτς, συγνώμη αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν μπορεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα! Από την στιγμή που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Διότι ο Φέϊσα από τότε που επέστρεψε από την επέμβασή του, δηλαδή από τον περασμένο Μάρτιο, είναι ζήτημα αν έλειψε 10 ημέρες από τις προπονήσεις, λόγω ενός μικροτραυματισμού.

• Αν μη τι άλλο, νομίζω πως αξίζει να του δοθεί μία ευκαιρία, με το να παίξει σε συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x