F1

«Να μάθω από τον Τζένσον»

Να μάθει από την εμπειρία του Τζένσον Μπάτον θέλει ο Σέρχιο Πέρες.

Την πεποίθηση ότι θα έχει μία αρμονική συνεργασία με τον Τζένσον Μπάτον στην McLaren εξέφρασε ο Σέρχιο Πέρες.

Ο 22χρονος πιλότος, ο οποίος μετά από δύο σεζόν στη Sauber θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Λιούις Χάμιλτον, τόνισε πως το έργο του είναι δύσκολο, ωστόσο θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

«Νομίζω ότι ο Τζένσον έχει πολύ εμπειρία και είναι πολύ γρήγορος πιλότος. Είναι ένας από τους κορυφαίους του κόσμου, εγγυημένα θα είναι γρήγορος και ανταγωνιστικός, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Νομίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά οι δυο μας, είναι ο πιο έμπειρος πιλότος, συνεπώς για μένα είναι υπέροχο να βρίσκομαι πλάι του», ήταν τα λόγια του Πέρες για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Η McLaren σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιωθείς σε πολλούς τομείς. Η προετοιμασία εδώ είναι πιο έντονη από ότι έχω συνηθίσει και πιστεύω πως όταν ξεκινήσει η σεζόν θα ξέρουμε σε ποιους τομείς ακριβώς χρειαζόμαστε βελτιώσεις», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την αντικατάσταση του Λιούις Χάμιλτον, ο πιλότος από τη Γουαδαλαχάρα τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο επισήμανε πως θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο.

«Ο Χάμιλτον είναι ένας από τους κορυφαίους πιλότους του κόσμου, συνεπώς δεν θα είναι εύκολο να τον αντικαταστήσω. Είμαι εδώ για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, να δίνω το 100% του εαυτού μου σε κάθε ξεχωριστό γκραν πρι, εντός και εκτός γκριντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x