Ιταλία

«Απαραίτητη η αποφασιστικότητα με τη Γιουβέντους»

Η αποφασιστικότητα θα είναι το «όπλο» της Πάρμα στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι στη «Gazzetta dello sport».

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρήκε την Πάρμα στην 8η θέση με 29 βαθμούς, κάτι που καθιστά πετυχημένη την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει με την ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι να υποδέχεται τη Γιουβέντους, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια και των δύο στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι, εκτός από δύσκολο, πολύ ιδιαίτερο, σύμφωνα με τον προπονητή της Πάρμα. «Ο αγώνας με τη Γιουβέντους θα είναι πολύ ιδιαίτερος. Περισσότερο και από το σχήμα της ομάδας ή την τακτική που θα ακολουθήσουμε, θα μετρήσει η αποφασιστικότητα με την οποία θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για… όλα. Αυτό θα είναι το… όπλο μας κόντρα στην ομάδα του Κόντε», είπε χαρακτηριστικά ο Ντοναντόνι.

Κάποιοι παίκτες σας ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ποια είναι τα νέα που φτάνουν από το ιατρικό τιμ της ομάδας; «Τα νέα είναι καλά. Τόσο ο Τζακάρντο όσο και ο Ρόσι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Αν και ο χρόνος που απομένει μέχρι το ματς με τη Γιουβέντους είναι λίγος, είμαι αισιόδοξος πως, τουλάχιστον, ένας από τους δύο θα είναι στη διάθεσή μου», απάντησε ο προπονητής της Πάρμα.

Αναφερθήκατε στον Τζακάρντο, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει πολλούς συλλόγους. «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο Τζακάρντο βρίσκεται ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους των μεγάλων ομάδων. Ακόμα, όμως, ανήκει στην Πάρμα και μέχρι να αλλάξει αυτό, εγώ θα συνεχίσω να τον υπολογίζω κανονικά», ήταν το σχόλιο του Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x