Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς τέσσερις ο ΠΑΣ

Χωρίς τους Φεγκρούς, Κολοβέτσιο, Πάντο και Κοροβέση, θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο αυριανό (10/01) πρώτο παιχνίδι με τον Φωστήρα στους «Ζωσιμάδες» για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές, που είχαν αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90λεπτο του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, αποφάσισε να ξεκουράσει ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στην αυριανή (10/01, 17:00) πρώτη αναμέτρηση με τον Φωστήρα στους «Ζωσιμάδες» για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους Φεγκρούς, Κολοβέτσιο, Πάντο, Κοροβέση και θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Η προετοιμασία της ομάδας των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση, που διεξήχθη χωρίς προβλήματα.

Η 18άδα απαρτίζεται από τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Ίλιτς, Γεωργίου, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Ιωάννου, Νικλητσιώτης και Βίλα.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x