Euroleague

Ρέπεσα: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιασμίν Ρέπεσα εν όψει της αναμέτρησης της Ουνικάχα Μάλαγα με το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ.

Πλήρη επίγνωση της δυσκολίας που έχει το έργο της ομάδας του φάνηκε να έχει ο προπονητής της Ουνικάχα Μάλαγα, Γιασμίν Ρέπεσα, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20:45).

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ίσως λίγο περισσότερο για μας γιατί έχουμε τρεις σερί ήττες και θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Δεν μπορώ να πω κάτι για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μου, γιατί πιστεύω πως οι παίκτες μου μάχονται και προσπαθούν, αλλά κάνουμε κάποια μικρά λάθη που μας καταδικάζουν. Θα συνεχίσουμε τη μάχη, είμαι αισιόδοξος», δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός και πρόσθεσε: «Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα. Ειδικά τώρα, στο Top 16, έχουν ένα εξαιρετικό ρόστερ. Ο Σχορτσανίτης επέστρεψε, έχουν αποκτήσει τον Καπόνο και τον Μπανκς και υπάρχουν Διαμαντίδης, Ούκιτς, Ματσιούλις και Μπράμος… Όλοι αυτοί μαζί σχηματίζουν μια πραγματικά δυνατή ομάδα».

Ο σέντερ της Ουνικάχα, Κόστα Πέροβιτς, είπε από τη δική του πλευρά: «Πάμε στο ΟΑΚΑ με φιλοδοξίες. Έχουμε μια σημαντική ομάδα μπροστά μας, ξεκινώντας απέναντι στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, καθοδηγούμενοι από έναν εξαιρετικό παίκτη όπως ο Διαμαντίδης, που φαίνεται πως θα είναι έτοιμος να παίξει παρά την απουσία του την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και πάνω από όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Αυτό πρέπει να το κάνεις απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ειδικά όμως κόντρα σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να χαλαρώσεις στιγμή, διαφορετικά θα σε τιμωρήσουν και θα καθαρίσουν το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x