Ελλάδα

«Πρώτη» για Φραγκιά

Την πρώτη του προπόνηση ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου του Κολοσσού θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Τετάρτης ο Βασίλης Φραγκιάς.

Ο νέος τεχνικός των «θαλασσί», βρίσκεται στη Ρόδο από το βράδυ της Τρίτης και το απόγευμα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση, αλλά και να συνομιλήσει με τους παίκτες του. Μάλιστα το πρωί, βρέθηκε στο γήπεδο, όπου οι παίκτες του Κολοσσού έκαναν σουτ.

Όσον αφορά στην προετοιμασία για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εκτός προπονήσεων παραμένει ο Δημήτρης Τσαλδάρης λόγω του γνωστού προβλήματος στον αστράγαλο, αλλά και ο Μανώλης Κουκουλάς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Από το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό (13/01). Τα εισιτήρια θα διατίθενται από σήμερα (09/01) μέχρι την Παρασκευή και ώρες 10:30-15:00 από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261), καθώς και το Σάββατο από 11:00-15:00. Εφόσον υπάρχουν εισιτήρια, θα πωλούνται στο εκδοτήριο του «Βενετοκλείου» την ημέρα του αγώνα από τις 14:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15 και 20 ευρώ. Λόγω της μεγάλης ζήτησης και του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων, εξαιτίας της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου, τα μέτρα ασφαλείας την Κυριακή θα είναι αυξημένα και καλό θα είναι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x