Επικαιρότητα

Σύσκεψη Σαμαρά-Μεϊμαράκη-Στουρνάρα

Σύσκεψη με θέμα τη λίστα Λαγκάρντ έχουν οι Σαμαράς, Μεϊμαράκης και Στουρνάρας.

Η λίστα Λαγκάρντ και η διαχείρισή της είναι κατά πληροφορίες το αντικείμενο συζήτησης στην σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο.

Η ευρεία σύσκεψη υπό τον κ. Σαμαρά γίνεται στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών στην οδό Νίκης.

Κατά πληροφορίες, συζητείται η πολιτική και διαδικαστική διαχείριση της υπόθεσης με την λίστα Λαγκάρντ, εν όψει των ψηφοφοριών που θα γίνουν την επόμενη βδομάδα στη Βουλή. Στην κυβέρνηση θέλουν να αντιμετωπίσουν πιθανές πολιτικές παρανέργειες από τη διερεύνηση της αλλοίωσης της λίστας, καθώς η εξέλιξη της υπόθεσης αρχίζει να έχει πολιτικό κόστος στην τρικομματική κυβέρνηση.

«Συζητήσαμε την οργάνωση των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα», δήλωσε κατά την έξοδό του από το υπουργείο Οικονομικών ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Συζητήσατε για τη λίστα Λαγκάρντ;», ρώτησε το protothema.gr τον πρόεδρο της Βουλής. «Όχι καθόλου για λίστα», απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών, στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό έγινε επισκόπηση της οικονομικής πολιτικής εν όψει της συνεδρίασης του Eurogroup και τις προαπαιτούμενες δράσεις.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x