Κύπελλο Ελλάδας

Έκανε το πρώτο βήμα…

Το γκολ του Καλαντζή στο 70’ χάρισε την ισοπαλία και έδωσε σκορ πρόκρισης στον Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μπορεί ο Γιενγκά να άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 15’, όμως ο Χρήστος Καλαντζής ερχόμενος από τον πάγκο, χάρισε την ισοπαλία στον Αστέρα Τρίπολης, με γκολ στο 70’ και έδωσε σκορ πρόκρισης στους Αρκάδες.

Η ομάδα του Τσιώλη είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Μπακαγιόκο από τον Πιπίνη και μετέτρεψε σε γκολ ο Γιενγκά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τελείωσε το πρώτο, μέχρι που οι Αρκάδες έφτασαν στην ισοφάριση με τον Καλαντζή στο 70’. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε και το τελικό αποτέλεσμα δίνει στον Αστέρα το προβάδισμα για το παιχνίδι που θα γίνει στην Τρίπολη.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Στουρνάρας, Γουσούλης (69' λ.τ Καρράς), Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι, Γιενγκά (83' Γαλάνης), Ανιέτε, Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε (58' Tσιάτσιος).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσις (82' Φορμίκα), Φραγκουλάκης (46' Καλατζής), Ναβάρο (89' Έγκον), Ράγιος, Περόνε.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Καραϊσαρίδης (Πέλλας)
Γήπεδο: Πανθεσσαλικο Στάδιο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x