Ελλάδα

Για όλα τα βαλάντια…

Η Καβάλα έχει αρχίσει να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες στη φετινή Α1, μετά τις συνεχόμενες νίκες που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα.

Έτσι, η διοίκηση της μακεδονικής ομάδας εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται τόσο στα εισιτήρια της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Άρη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1, όσο και στη διάθεση των καρτών διαρκείας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και τις τιμές αυτών, οι οποίες είναι κατάλληλες για… όλα τα πορτοφόλια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συνεχίζει την προσπάθεια της για την παραμονή της στη Basketleague και καλεί όλους τους φιλάθλους της να γίνουν και πάλι ο "έκτος παίκτης" της αγαπημένης μας ομάδας, δίνοντας το βροντερό «παρών» τους στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 17:00, για τον αγώνα με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ για τις θέσεις Power & Blue και 15 ευρώ για τις θέσεις White & Gold. Μαθητικά και φοιτητικά εισιτήρια 5 ευρώ. Παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετών, συνοδευόμενα από γονείς δωρεάν.

«Διαρκείας δεύτερου γύρου»

Επίσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατίθενται "κάρτες διαρκείας δεύτερου γύρου", με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές στις αντίστοιχες θέσεις: Power 40 ευρώ, Blue 50 ευρώ, White 90 ευρώ και Gold 150 ευρώ. Με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας για τον δεύτερο γύρο, δίνεται δωρεάν, ως bonus, το εισιτήριο του αγώνα με τον ΆΡΗ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x