Πόλο

Της... έκλεψαν τη χαρά

Την πρώτη του ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο των ανδρών γνώρισε ο ΝΟΒ με αντίπαλο την Έγκερ, με τους διαιτητές να μην μετρούν γκολ για τους «μπέμπηδες» στην εκπνοή του ματς.

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Έγκερ με 10-9, για την 7η αγωνιστική του Α’ ομίλου της διοργάνωσης, με το διαιτητικό δίδυμο ωστόσο να μην μετρά γκολ του Χρήστου Αφρουδάκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με το οποίο θα γινόταν το 10-10.

Οι παίκτες του Τεό Λοράντου πήραν την μπάλα ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος. Ο Αφρουδάκης πέτυχε από την σέντρα το γκολ για την ισοφάριση όμως οι διαιτητές δεν το μέτρησαν. Ορθώς, διότι ο κανονισμός λέει πως μετά από τάιμ άουτ πρέπει πριν σουτάρει ο παίκτης να γίνει πάσα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Όμως ο ΝΟΒ διαμαρτύρεται για τέσσερα σημαντικά δευτερόλεπτα που... ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν μετά την τελευταία επίθεση των Ούγγρων αφού περιέργως κύλησε το ρολόι.

Πάντως η ήττα δεν αλλάζει τα δεδομένα για τους νταμπλούχους Ελλάδας όσον αφορά στην υπόθεση πρωτιά καθώς ακόμα και αν ισοβαθμήσουν με τους Ούγγρους, έχουν το πάνω χέρι (στο πρώτο παιχνίδι είχαν κερδίσει με 11-8). Αυτό που χρειάζεται ο ΝΟΒ είναι στο επόμενό του ματς με αντίπαλο την Σπαρτάκ Βόλγογκραντ, στη Ρωσία, να νικήσει ή αν χάσει να μην δεχθεί περισσότερα από πέντε γκολ (είχε νικήσει στο Λαιμό με 11-6).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τεό Λοράντος στάθηκε ιδιαίτερα στην έλλειψη δυνατών αγώνων, που θεωρεί ότι κόστισαν σε επίπεδο ρυθμού : "Είχαμε την ευκαιρία να σημειώσουμε μια μεγάλη νίκη όμως μας κόστισε η έλλειψη ρυθμού από την απουσία δυνατών αγώνων. Ίσως συναντήσουμε κι άλλες τέτοιες καταστάσεις στην πορεία της σαιζόν, όμως είναι σημαντικό αφενός ότι κρατήσαμε τη διαφορά αφετέρου ότι διεκδικήσαμε μέχρι τέλους τη νίκη σε ένα εκτός έδρας αγώνα, απέναντι σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο.

Αυτό δείχνει ότι πλέον έχουμε ανέβει επίπεδο και στόχος μας είναι να διατηρηθούμε σε αυτό."


Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 2-4, 2-1.

Έγκερ (Γκέρεντας): Γκράχαμ 2, Μπίρος 1, Μπατόρι 1, Βάργκα 2, Γκο Νάγκι 1, Σάλαμον 2, Σέμαν 1.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Λοράντος): Μυλωνάκης 1, Χρήστος Αφρουδάκης 3, Γούνας 2, Καρούντζος 1, Βλαχόπουλος 2.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Α' ομίλου: Λίγκαμους (Γεωργία)-Ανόβερο (Γερμανία) 6-6, Σπαρτάκ Βόλγογκραντ (Ρωσία)-Σούρμαν (Ολλανδία) 12-7

Η βαθμολογία (Σε 7 αγώνες)

1. Βουλιαγμένη 18
2. Σπαρτάκ Βόλγογκραντ 18
3. Εγκερ 12*
4. Σούρμαν 6
5. Ανόβερο 4
6. Λίγκαμους 1*
*Εγκερ και Λίγκαμους έχουν έξι αγώνες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x