Κώστας Νικολακόπουλος

Η ρήτρα του Μήτρογλου…

• Με αφορμή το ρεπορτάζ από την Σκωτία, σύμφωνα με το οποίο η Σέλτικ θέλει το Μήτρογλου: Ο Ολυμπιακός έχει ρήτρα 8 εκ. Ευρώ στο συμβόλαιο του «Γερμανού».

• Με αφορμή το ρεπορτάζ από την Σκωτία, σύμφωνα με το οποίο η Σέλτικ θέλει το Μήτρογλου: Ο Ολυμπιακός έχει ρήτρα 8 εκ. Ευρώ στο συμβόλαιο του «Γερμανού». Όπερ σημαίνει, θεωρητικά, ότι και 7,9 εκ. Ευρώ να προσφέρει κάποιος σύλλογος για το Μήτρογλου, μπορεί να αρνηθεί την πώλησή του.

• Με τη διαφορά ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι σχετικά κι έχουν διαφορετική ισχύ, ανάλογα με τη λήξη του συμβολαίου του παίκτη. Του Μήτρογλου το συμβόλαιο λήγει σε ενάμιση χρόνο από σήμερα, δηλαδή το καλοκαίρι του 2014.

• Πρακτικά αυτό μεταφράζεται στο ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει, ρεαλιστικά, όλο το ποσό της ρήτρας. Το μεγαλύτερο, ναι, όλο όμως πάρα πολύ δύσκολα. Να θυμίσω πως το καλοκαίρι πουλήθηκε ο Μιραλάς με ποσό λίγο χαμηλότερο από τη ρήτρα του. Και το δικό του συμβόλαιο έληγε το 2014. Μιλάμε μάλιστα για μεταγραφή έξι μήνες νωρίτερα.

• Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός λογικά αυτό που θα κοιτάξει να κάνει, είναι να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του γκολτζή του. Ώστε, να μπορεί να διαχειριστεί ακόμη καλύτερα την όποια πρόταση του έρθει, από την όποια Σέλτικ, είτε τώρα, είτε στο εγγύς μέλλον.

• Βλέπουμε, άλλωστε, τι γίνεται με τον Τοροσίδη, για τον οποίο από πέρσι γίνεται συζήτηση ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά ακόμη…

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x