Stoiximan Super League

«Πιστεύουμε πως θα πάρετε κάποια χρήματα»

Υποσχέσεις προς τους παίκτες της ΑΕΚ πως την επόμενη εβδομάδα θα δουν το χρώμα του χρήματος, έδωσαν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπρουσιανός μετά τη σημερινή προπόνηση.

Ο προβληματισμός στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης είναι έκδηλος.

Γι’ αυτό οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπρουσιανός πήγαν στα αποδυτήρια της ομάδας και προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», δίνοντας υποσχέσεις για πληρωμές την επόμενη εβδομάδα.

Τα μέλη της διοίκησης αναφέρθηκαν στο θέμα Βιντιάδη και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως σε περίπου ένα μήνα η υπόθεση θα κλείσει θετικά, ενώ αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες στο αγωνιστικό κομμάτι, ζήτησαν από τους «κιτρινόμαυρους» να τα δώσουν όλα στη συνέχεια για να ξεφύγει από το κίνδυνο η ΑΕΚ.

«Ξέρουμε ότι καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας και ήρθαμε εδώ για να σας πούμε ότι είμαστε κοντά σας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας στηρίξουμε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες που τις γνωρίζετε, όμως καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια να βρούμε λύσεις και ελπίζουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα εξασφαλίσουμε κάποιο πόσο για να πάρετε και εσείς κάποια λεφτά», τόνισε για το οικονομικό ο Δημητρέλος και συνέχισε για το θέμα Βιντιάδη:

«Περιμένουμε την κατάληξη της υπόθεσης. Ο κ. Βιντιάδης συνεχίζει την προσπάθειά του να συγκεντρώσει το σύνολο των χρημάτων που πιστεύει ότι απαιτούνται για την είσοδό του στην ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, αλλά πιστεύουμε ότι θα ξεκαθαρίσουν όλα μέσα στον ένα μήνα που ζήτησε και είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένουμε και εμείς όπως και εσείς», τόνισε και σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Ηλίας Μπρουσιανός, ο οποίος έδωσε έναν πιο αισιόδοξο τόνο λέγοντας: «Πιστεύω ότι ίσως και μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες να έχει τελειώσει το θέμα».

«Τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα και πρέπει να τα δώσετε όλα. Θα κρίνουν πολλά αυτά τα ματς στην προσπάθεια που κάνουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Γενικά αυτός ο μήνας που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε διοικητικό και πιστεύω ότι ακόμη και τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να παίξουν ρόλο και στο θέμα των επενδυτών», κατέληξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για το αγωνιστικό μέρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x