Δελτία Τύπου

Ο Φάμπρι και ο Τοροσίδης

Πλούσια θα είναι και σήμερα, Πέμπτη, η εκπομπή Σπορ- Σκορ-Ρεκόρ στο ΑΡΤ με τον Νίκο Στρατή (18:00).

Μην χάσετε το απογευματινό Σπορ- Σκορ-Ρεκόρ (ΑΡΤ, 18.00) με τον Νίκο Στρατή:

Πως ο ΠΑΟ του Φάμπρι κέρδισε με την ψυχή στο στόμα τον Πλατανιά Χανίων με 2-1 στο ντεμπούτο του 57χρονου Ισπανού τεχνικού για το Κύπελλο Ελλάδος. Τι ισχύει με την περίπτωση του Σισέ. Πως θα κινηθεί το «τριφύλλι» για να καλύψει τα κενά των: Μπουμσόνγκ, Βύντρα στα μετόπισθεν.

Τις εξελίξεις στα θέματα των ανανεώσεων για τους: Τζιμπούρ, Κάρολ και Τοροσίδη στον Ολυμπιακό και τι δοκιμάζει ο Ζαρντίμ ενόψει Λεβαδειακού.

Τα πειράματα του Έβαντ Λίνεν με «4-4-2» σε ρόμβο ενόψει του Σαββατιάτικου «τελικού» με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από το 1-1 του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τα πλάνα του Δώνη για το αποψινό ματς του Κυπέλλου στο «Ελ Πάσο» απέναντι στην Καλλιθέα με τον Καστουράνη βασικό. Το προφίλ του νεοφερμένου Κροάτη στόπερ Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Την προαναγγελία του αποψινού αγώνα του ΠΑΟ κόντρα στην Μάλαγα για την 3η αγωνιστική του τοπ 16 στην Ευρωλίγκα. Τις δηλώσεις του Πεδουλάκη για τον Νίκο Γκάλη και την βράβευση του στο Hall of fame.

Την αναχώρηση του ΟΣΦΠ , με τον Σερμαντίνι στην αποστολή, για την Βαρκελώνη ενόψει του αυριανού αγώνα του κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την ίδια διοργάνωση.

Εντυπωσιακά στιγμιότυπα και αναλυτικό ρεπορτάζ από το ΝΒΑ.

Τον απολογισμό των χθεσινών αγώνων του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης στα χθεσινά παιχνίδια Πόλο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 4-0 της Ρεάλ επί της Θέλτα στο Κύπελλο Ισπανίας , την πρόκριση της Γιουβέντους επί της Μίλαν (2-1) στην παράταση για το Κόπα Ιτάλια, το 2ιπλό της Σουόνσι επί της Τσέλσι (0-2) στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας αλλά και τις νίκες της Πορτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x