Stoiximan Super League

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κολιάδης

Έναν παλιό -όσο και αγαπητό- γνώριμο επιστρατεύει η ΑΕΚ για να βελτιώσει το κλίμα στ’ αποδυτήρια.

Δεν είναι μυστικό (και πώς θα μπορούσε άλλωστε με τόσα επεισόδια) πως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ είναι περίεργη.

Ούτε είναι μυστικό ότι -πέραν της λανθασμένης νοοτροπίας που έχουν αρκετοί από τους νέους παίκτες της ομάδας- ευθύνη γι’ αυτό έχει και η ανύπαρκτη επαφή με τους συνεργάτες του Έβαλντ Λίνεν.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, η ΠΑΕ αποφάσισε να «επιστρατεύσει» έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο: Τον Αλέξανδρο Κολιάδη. Ο πρώην συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ είχε συζητηθεί να επιστρέψει στην ομάδα από τότε ακόμα που ήρθε σ’ αυτή ο Έβαλντ Λίνεν.

Παρόλο που δεν έγινε τότε όμως, η αναμφισβήτητη επικοινωνιακή του ικανότητα, οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις και οι καλές σχέσεις που πάντα είχε με τους παίκτες (και μάλιστα σε μια πολύ πιο «κανονική» ΑΕΚ) κρίθηκε ότι μπορούν να βελτιώσουν το κλίμα στην ομάδα.

Έτσι, ο Κολιάδης από την Παρασκευή κιόλας θα επιστρέψει στα Σπάτα, με ρόλο υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος και αποστολή (με την πλήρη συγκατάθεση του Έβαλντ Λίνεν) το να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x