Euroleague

«Καλύτερος παίκτης και άνθρωπος στον Παναθηναϊκό»

Αγωνιστικά και όχι μόνο έχει βοηθήσει τον Γάιο Σκορδίλη ο Παναθηναϊκός, όπως δηλώνει στο match program της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα για το Top 16.

Να βελτιωθεί αγωνιστικά, αλλά και σαν προσωπικότητα έχει βοηθήσει τον Γάιο Σκορδίλη η παρουσία του στον Παναθηναϊκό, όπως ομολογεί ο ίδιος στο match program της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα για το Top 16.

Ο Κερκυραίος σέντερ κάνει την αυτοκριτική του και τονίζει πως τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας είναι ακόμη πολλά.

Αναλυτικά, ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε για:

-την πρόταση που δέχτηκε το καλοκαίρι: «Για να είμαι ειλικρινής, όχι, δεν περίμενα την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ήξερα ότι σε μια μικρότερη ομάδα θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά δεν μπορείς να πεις όχι σε μια πρόταση του Παναθηναϊκού. Δύσκολα την απορρίπτεις».

-τα κέρδη από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Και μόνο που βρίσκομαι στην προπόνηση μαζί τους κάθε μέρα, μου κάνει καλό μπασκετικά. Αλλά η μεγαλύτερη βοήθεια είναι εκτός γηπέδου. Βλέπω πώς συμπεριφέρονται κάποια παιδιά που είναι πιο έμπειροι, πιο παλιοί, πιο ταπεινοί. Είναι κάτι που σε βοηθά να γίνεις καλύτερος και ως προσωπικότητα, όχι μόνο ως παίκτης. Γιατί ως παίκτης είναι δεδομένο ότι εδώ θα γίνεις καλύτερος».

-την εξέλιξη της καριέρας του: «Δεν είχα το χρόνο που θα ήθελα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έφταιγαν όμως μόνο οι άλλοι γι’ αυτό. Δεν θέλω να αναζητώ δικαιολογίες, έχω μερίδιο ευθύνης. Υπήρχαν χρόνια, ειδικά όταν ξεκινούσα, που δεν σκεφτόμουν σωστά κάποια πράγματα. Περνώντας από κάποιες πιο δύσκολες καταστάσεις άρχισα να σκέφτομαι και να δρω διαφορετικά».

-τα περιθώρια βελτίωσης του Παναθηναϊκού: «Οι αλλαγές έγιναν για καλύτερο και φάνηκε, γιατί παίζουμε καλύτερα. Ακόμη έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Όταν ενσωματωθούν καλύτερα ο Μπανκς, ο Καπόνο και ο Γκιστ, θα είμαστε καλύτερα».

-την ήττα από την Αναντολού Εφές: «Μας πείραξε πολύ η ήττα από την Εφές. Δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε το ρυθμό του αγώνα. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες και σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x