Ελλάδα

«Συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Ο Ίκαρος υποδέχεται τον Πανελευσινιακό στη Γλυφάδα για την 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον Δημήτρη Πρίφτη να εξηγεί πως κλειδί για τη νίκη θα είναι η συγκέντρωση.

Ο τεχνικός του Ικάρου μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Παράλληλα στάθηκε στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

«Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα η οποία ακόμα και στο ματς με τον Ολυμπιακό έδειξε πως είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο ομαλά τα νέα στελέχη της ομάδας. Στο τεχνικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε έμφαση στην άμυνα και μέσα από αυτή, να βρούμε καλό ρυθμό στην επίθεση».


Από την πλευρά των παικτών, ο Ζόραν Βρκιτς ανέφερε: «Κάναμε μια άσχημη ήττα απέναντι στον Ηλυσιακό και πρέπει να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Ελευσίνα είναι μια καλή ομάδα, η οποία επίσης χρειάζεται τη νίκη. Θεωρώ ότι με σκληρή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να έχουμε τον πρώτο λόγο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x