Stoiximan Super League

Preview: ΑΕΚ-SKODA Ξάνθη (17:15, Novasports1)

Το ΄πε και ο Έβαλντ Λίνεν. Έρχονται «τελικοί» για την ΑΕΚ. Όπως η αναμέτρηση της με την αναγεννημένη SKODA Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όσο παραμένει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας –έστω και σε ισοβαθμία με την Κέρκυρα- το άγχος δεν θα φεύγει από την ΑΕΚ.

Και αυτή τη φορά καλείται να κοντραριστεί με την Ξάνθη, που στα τελευταία παιχνίδια της μοιάζει πολύ ανεβασμένη. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα στο sport-fm.gr

ΑΕΚ

Άλλους τους αιφνιδίασε, άλλους όχι, ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Γιάγκο, αν και δεν αντιμετωπίζει τραυματισμό, ωστόσο φαίνεται πως πληρώνει το «μάρμαρο» της κακής αμυντικής λειτουργίας της Ένωσης στην Τρίπολη. Εξίσου εκτός έμειναν οι Φουρτάδο (έχει τεθεί εκτός ομάδας) Καραλής (ανέτοιμος) και ο Παπαδημητρίου. Εν αντιθέσει «μέσα» είναι οι Κουτρουμπής, αν και δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και ο Παυλής.

Ο Λίνεν μέσα στην εβδομάδα σκεφτόταν το 4-4-2 με ρόμβο. Με βάση αυτό και όσων έδειξε στις προπονήσεις το πιο πιθανό σχήμα είναι να ξεκινήσει με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από την εστία. Τον Βλάχο δεξί μπακ, τον Τσουμάγκα κατευθείαν στα... βαθιά ως αριστερό μπακ και τους Μπουγαΐδη, Φέτση σαν στόπερ. Αμυντικό χαφ λογικά θα είναι ο Μητρόπουλος, με τους Κορδέρο (δεξιά) και Ρίκκα (αριστερά), ενώ ρόλο «δεκαριού» θα έχει ο Γκερέριο. Στην επίθεση θα βρίσκεται ο Πετρόπουλος, με τον Φούντα να τον πλαισιώνει σαν δεύτερος φορ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Γροντής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής.

Ξάνθη

Κατεβαίνει να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το εμφατικό 3-0 επί του ΟΦΗ. Ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει 3 βασικά «γρανάζια». Τους Βάλλα, Μαρσελίνιο και Μάνταλο, καθώς είναι τιμωρημένοι για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους». Εξίσου εκτός είναι και ο Φλίσκας, λόγω ίωσης, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι νεοαποκτηθέντες Ντιέ και Παΐτο.

Στο 4-2-3-1 που εφαρμόζει ο τεχνικός των ακριτών, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λοντίγκιν. Αριστερά ο Μπαξεβανίδης, δεξιά ο Κομεσίδης, ενώ δίπλα στον Γούτα ως στόπερ πιθανώς βρεθεί ο Σάντος. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός και ο Μπέρτος. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ντάνι και Βασιλακάκης, ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Μαρίν και Μαρσελίνιο με τον τρίτο παίκτη να αποτελεί ερωτηματικό. Μοναδικός προωθημένος λογικά θα είναι ο Ονουάτσι.

Η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Σάντος, Γούτας, Παΐτο, Ντάνι, Πρίττας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρίν, Σμιθ, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Νάκα, Ράνος, Τριάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x