Stoiximan Super League

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (15:00, Nova 1)

Στα Γιάννινα δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός από τον τοπικό ΠΑΣ σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 17ης αγωνιστικής. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση.

Τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και ο Παναθηναϊκός, προέρχονται από θετικά αποτελέσματα στα παιχνίδια Κυπέλλου που έδωσαν, με τους «πράσινους» να επικρατούν 2-1 του Πλατανιά και τους Γιαννιώτες να νικούν 2-0 τον Φωστήρα.

ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι παίκτες του, προέρχονται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Φωστήρα, στο οποίο έκανε το πρώτο του βήμα για την πρόκριση. Πλέον, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι αυτό που υπάρχει μόνο στο μυαλό των Ηπειρωτών, ενώ δεν υπάρχουν και απουσίες που να στοιχίζουν στον Έλληνα τεχνικό.

Ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους 18 κάτωθι ποδοσφαιριστές: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Οικονόμου, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Πάντος, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Ντε Βινσέντι, Γιάκος, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Κοροβέσης, Ίλιτς και Βίλα.

Παναθηναϊκός
Με μια… λύση ανάγκης στην αριστερή πλευρά της άμυνας ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως αναμενόταν, και έτσι έμειναν εκτός από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Φάμπρι.

Από αυτή απουσιάζουν και οι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν από την ομάδα μέχρι το τέλος του μήνα αλλά και ο Μπουμσόνγκ, παρά το γεγονός ότι δεν τα βρήκε με τη διοίκηση της ΠΑΕ στις διαπραγματεύσεις για την λύση της συνεργασίας τους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Έτσι, η πιο… λογική λύση για την αριστερή πλευρά της άμυνας του τριφυλλιού, φαντάζει ο Λαγός για να ξεκινήσει βασικός στο αυριανό παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x