Stoiximan Super League

Preview: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (19:30, Novasports 1)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live από το control room του sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Με στόχο να αφήσει πίσω του την ήττα-σοκ στο Κύπελλο από την Καλλιθέα και να επανέλθει άμεσα στις νίκες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα κόντρα στον Ατρόμητο για την 17η «στροφή» του πρωταθλήματος, με στόχο να διασφαλίσει τη δεύτερη θέση.

Βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό, καθώς καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο των Περιστεριωτών, οι οποίοι με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο έχουν πλέον άλλο... αέρα.

ΠΑΟΚ:

Να δώσει τέλος στην αρνητική παράδοση με τον Ατρόμητο θέλει ο ΠΑΟΚ, παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στους Βιβιάν-Κουμάλο στην άμυνα και στους Φωτάκη, Γκαρσία στη μεσαία γραμμή.

Ο Έλληνας τεχνικός μοιάζει να έχει καταλήξει στο σχήμα (4-3-3) που θα κατεβάσει και πως θα καλύψει τα κενά. Με τερματοφύλακα τον Χακόμπο, δεξί μπακ τον Αποστολόπουλο (είναι ΟΚ και ο Έτο), αριστερό τον Λίνο, στόπερ τους Κατσικά, Κατσουράνη ελλείψει άλλων επιλογών, αμυντικό χαφ τον Κάτσε, αριστερά τον Σταφυλίδη, δεξιά τον Λάζαρ και επιθετική τριπλέτα τους Λόρενς, Σαλπιγγίδη και φορ τον Αθανασιάδη.

Η 19μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.

Ατρόμητος:

Σε μια δύσκολη έδρα, όπως η Τούμπα, ο Νίκος Αναστόπουλος φιλοδοξεί να κάνει το 2/2 στον πάγκο του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες δεν μπορούν να υπολογίζουν τις υπηρεσίες του νεοαποκτηθέντα, Βαγγέλη Μάντζιου, αφού δεν έχει έρθει ακόμα η μπλε κάρτα του, ωστόσο επιστρέφει ο Μπριτο.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει λογικά. Έτσι, ο «Αναστό» αναμένεται στο αγαπημένο του 4-3-3 να έχει κάτω από την εστία τον Ιτάνζ, με τους Γιαννούλη, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη και Σκόνδρα στην άμυνα. Οι δύο «κόφτες» θα είναι Ιγκλέσιας και Δημούτσος με επιτελικό τον Σουμπίνιο. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Καραγκούνη, Επστάιν και Κούτσι, με τους Πίτου Γκαρσία και Μπρίτο να διεκδικούν θέση.

Η 20μελής αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Καλλέργης, Καραγκούνης, Καραμάνος, Κούτσι, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Επστάιν, Φάμπιο, Σουμπίνιο, Νάστος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x