Αγγλία

Συνάντηση Φέργκιουσον, Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα!

Ένα ραντεβού από το μέλλον αναμένεται να πραγματοποιηθεί από το βράδυ της Κυριακής μέχρι την Τρίτη, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να καλεί τους Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα στην Αγγλία.

Όπως γίνεται γνωστό, μέσα από τις σελίδες των βρετανικών εφημερίδων, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον χρησιμοποιεί το διήμερο σεμινάριο της Ένωσης Προπονητών και προσκαλεί στο Νησί δύο από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο.

Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα αναμένεται να βρίσκονται στο Νησί από το βράδυ της Κυριακής και θα παραμείνουν ως την Τρίτη, με τη σημασία της επίσκεψης αυτής να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, αφού παραδοσιακά στο γκαλά της League Managers’ Association παρευρίσκονται όσοι προπονητές εργάζονται ή ενδιαφέρονται να εργαστούν σε ομάδα των τεσσάρων επαγγελματικών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται να έχει αποφασίσει να εργαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο «Special One» έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θα επιστρέψει στο Νησί. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρακολουθήσει από κοντά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, στο «Old Trafford».

Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x