Stoiximan Super League

«Πολύ καλή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»

Μια πολύ καλή ευκαιρία για την προπονητική του καριέρα είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τις δηλώσεις του Φάμπρι σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην «Marca» και τόνισε πως μπορούσε να πει όχι στην πρόταση που του έγινε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Επίσης, δήλωσε πως περιμένει το 2013 να είναι μια καλή χρονιά εκείνος αφού το 2012 δεν του πήγε όπως τα περίμενε ενώ μίλησε και για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση του «τριφυλλιού» προκειμένου να γίνουν ορισμένες διορθωτικές κινήσεις και να ανέβουν οι «πράσινοι» επίπεδο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Φάμπρι στην εφημερίδα «Marca»:

Για τον εγκλιματισμό του στην Αθήνα:
«Είμαι συνηθισμένος να έχω τη βαλίτσα στο χέρι. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν τα πάω άσχημα, αν και υπάρχει το μειονέκτημα της γλώσσας. Έχω πάντα έναν μεταφραστή κολλημένο πάνω μου κι αυτό δεν παύει να είναι πρόβλημα».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό: «Κοιτάζουμε πως να βελτιωθούμε, γιατί λείπει κάπως η ισορροπία. Με δύο, τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές... σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να ανέβει το επίπεδο μας σαν ομάδα».

Για το αν έχει ο ίδιος εμπλοκή στις μεταγραφές: «Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν εδώ και καιρό σ' αυτόν τον τομέα, αλλά σίγουρα τώρα θα πρέπει να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την διαδικασία. Έχω στο μυαλό μου ορισμένους παίκτες. Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εδώ πριν από λίγο καιρό (σ.σ. ο Σισέ), αλλά και ονόματα από το ισπανικό πρωτάθλημα που θα μπορούσαν να έρθουν και να βοηθήσουν».

Για το πως προέκυψε η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό: «Στα μέσα Δεκεμβρίου υπήρξε επαφή με την ομάδα. Υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον. Είδα μία πολύ καλή ευκαιρία και δεν ήθελα να την αφήσω να φύγει. Κατά κάποιον τρόπο αυτό που έκανα στη Γρανάδα δεν πέρασε απαρατήρητο. Τώρα μαζεύω αυτούς τους καρπούς».

Για τις τέσσερις διαφορετικές ομάδες μέσα σε έναν χρόνο: «Το 2012 δεν ήταν καλό για μένα. Έζησα τη μεγάλη απογοήτευση να φύγω από τη Γρανάδα. Νομίζω πως μετά, εξαιτίας της όρεξής μου να προπονώ βιάστηκα και έκανα λάθη με την Ουέσκα και τη Σανταντέρ. Δεν διάλεξα καλά. Ελπίζω το 2013 να είναι καλύτερο. Αρχίζω με ένα ενθουσιαστικό πρότζεκτ, σε μία διαφορετική χώρα».

Για τους στόχους του: «Έχω συμβόλαιο γι' αυτή τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι 9ος, αλλά πάντα πάλευε για την 1η ή τη 2η θέση με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν θα το καταφέρει, αλλά στο πρωτάθλημα από τον 2ο ως τον 5ο διαγωνίζονται σε πλέι οφ για δύο θέσεις στο Γιουρόπα Λιγκ και μία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και επιπλέον υπάρχει το Κύπελλο. Ήταν πιο δύσκολος ο προβιβασμός με τη Σανταντέρ απ' αυτό».

Όσο για το πως είδε τους Τοτσέ και Βιτόλο: «Ο Τοτσέ είναι παίκτης περιοχής, έχει το γκολ στο... αίμα του. Ήδη πέτυχε ένα, στο πρώτο μου παιχνίδι. Ο Βιτόλο είναι παίκτης με πείρα και μεγάλη ικανότητα για δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x