Stoiximan Super League

Τα βρήκε με Λαγό

Συμφωνία της διοίκηση της ΑΕΚ με τον Παναγιώτη Λαγό για το ποσό αλλά και τον τρόπο που θα το εισπράξει ο παίκτης, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Σε εξωδικαστική και ιδιαίτερα συμφέρουσα για την ίδια, συμφωνία με τον Παναγιώτη Λαγό προκειμένου οι δύο πλευρές να λύσουν την συνεργασία τους, ήρθε η ΑΕΚ. Χαρίζει 190 χιλιάδες ευρώ στην Ένωση ο παίκτης, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να δημιουργήσει πρόβλημα.

Η διοίκηση της Ένωσης είχε μία νέα συνάντηση με την πλευρά του Λαγού, από την οποία προέκυψε και η συμφωνία. Συγκεκριμένα, ο παίκτης δέχθηκε να εισπράξει το ποσό των 495 χιλιάδων ευρώ που το οφείλεται, με τριετή διακανονισμό και την τελευταία δόση τον Φεβρουάριο του 2016.

Παράλληλα, θα χαρίσει στην Ένωση τις 190 χιλιάδες που προβλέπει το υπόλοιπο του συμβολαίου του και έτσι οι δύο πλευρές θα λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους. Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ που δείχνει και εμπράκτως την πρόθεση του Λαγού να διευκολύνει από την πλευρά του την κατάσταση και να μην δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x