Games

Παιχνίδια του PS3 που πρέπει να έχετε στη συλλογή σας

Mετά τα αντίστοιχα αφιερώματα για το Nintendo 3DS, το PlayStation Vita, το PC, το Wii U και το Xbox 360, ήρθε η ώρα να δούμε τα καλύτερα games της χρονιάς που πέρασε για το PlayStation 3.

Το σύστημα της Sony υποδέχτηκε αρκετές παραγωγές από όλες τις εταιρείες, ωστόσο μέσα στη δεκάδα που ακολουθεί θα δείτε μόλις έναν τίτλο που δεν ανήκει στην κατηγορία των third parties.

Πάμε λοιπόν να πάρουμε ξανά μια γεύση από τα games που μας μάγεψαν στο PS3 μέσα στο 2012.

No 10: Darksiders II
Η νέα περιπέτεια του Death στον κόσμο της σειράς Darksiders καταφέρνει να ξεχωρίσει για το 2012 και στο σύστημα της Sony, αφού προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης. Ο τίτλος εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες του PS3 και προσφέρει εξαιρετικές στιγμές μέσα από το μεγάλο story mode του. Αν ψάχνετε για άπειρες σφαγές μέσα στα επίπεδα, αναζητήστε το…



No 9: Sleeping Dogs
Αν ακούσετε έναν γερό ήχο στα γραφεία της Activision είναι σίγουρα από το κεφάλι των υπευθύνων που δεν φρόντισαν ώστε το True Crime: Hong Kong να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει με τη σφραγίδα τους. Η Square Enix αγόρασε το ημιτελές περιεχόμενο, αξιοποίησε τις ικανότητες της United Front Games και παρουσίασε ένα από τα καλύτερα action games της σεζόν. Αν είσαστε λάτρεις της κατηγορίας και πρέπει να βρείτε κάτι να απασχοληθείτε μέχρι την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V, σπεύσατε!



No 8: Need for Speed: Most Wanted
H Criterion αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα ενός τίτλου σε οποιοδήποτε format όταν έχει να κάνει με racing game. Το φετινό της εξαιρετικό Need for Speed, το Need for Speed: Most Wanted κατάφερε να μας μαγέψει τόσο στις εκδόσεις για το PlayStation 3, το Xbox 360 και το PC, όσο και σε αυτήν για το φορητό σύστημα της ιαπωνικής εταιρείας. Αν είστε fan της κατηγορίας, μην το χάσετε!



Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x